Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Vzpomínám na vás všechny v Jostolenu. Letos mi to bohužel nevyšlo ale doufám že si to příští rok vynahradim se vší parádou
Odpovědět
Super zážitek z krásné včerejší projížďky po ostrově s Doškym.. :-P
Odpovědět
Jiřane tak tady nák postrádáme slibované foto ulovku i makrelky by se líbili čau chlape a pozdravuj partu jo a dej vědět jak dopadli moje výrobky at vím co mám dělat a co né čau8-):-D:-D
Odpovědět
Krásné počasí nám dnes opět dovolí vyrazit na vzdálenější lokality, kde jsme ještě nebyli :-D, tak jsem zvědav co se urodí:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak ať se večer máte čím pochlubit. Ti okouníci se Ti moc povedli 8-)
Odpovědět
Teď jsem si Jiřane všiml času Tvého příspěvku. Krásné počasí a v 9:17 jste ještě na základně? :-?
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
Teď jsem si Jiřane všiml času Tvého příspěvku. Krásné počasí a v 9:17 jste ještě na základně? [/citace]
Jirko, to víš my si to tu náležitě užíváme se vším všudy. Tedy i s vydatným spánkem. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Jirko, to víš my si to tu náležitě užíváme se vším všudy. Tedy i s vydatným spánkem. [/citace]
Je jasné, že žijete na 100%. K snídani pivo, párky....:-D:-D:-D
Odpovědět
No, ale už se chystáme. Venku fouká hezká jednička a jak by řekl Zerp, slunce svítí jako prase. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
ZERP vás SLEDUJE jako PRASE........[/citace]
Oba dva vás sledujeme..8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
:-D:-D Hustý....... BORC ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :-D:-D
To bude jízda v Prague na srazu RYBOLOV NORSKO.... 22.11.
Odpovědět
Už jsem to tu psal několikrát. Mnoho lidí na lodích nefotí a mrtvoly fotit nebudeme. To by musela být opravdu obr ryba, abychom sem dali fotku, která by nebyla úplně moc hezká. Máme spousty krásných jednoskvrnek, mníků a makrel, ale ty nejsou moc na focení. ;-);-)
Odpovědět