Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Také jsme dnes vyjeli na makrelky, ovšem vítr silný, vlny také a abychom nedopadly s Mo jako Jiřan šly jsme na houby.
Odpovědět
[citace]Memed napsal:
Musím se Máry zastat. On je vlastně takový hodný strýček , který mi Terku hlídá na všech možných rybářských akcích už od jejích dvanácti let. [/citace]
Asi jí taky začnu dělat strýčka :-D
Odpovědět
Jen tak dál, Jiřane. Kolega v lodi jeden den poctivě zakrmoval a ten den jsme nachytali nejvíc :-P8-O
Odpovědět
[citace]Memed napsal:
Musím se Máry zastat. On je vlastně takový hodný strýček , který mi Terku hlídá na všech možných rybářských akcích už od jejích dvanácti let. [/citace]
Tak teď jsem zase hodný strýček já. Tatíku neboj se, holky jsou v nejlepších rukách.
:-P:-P
Odpovědět
Nebojím. Kdybych nevěděl, jací jste a jak se taky o sebe holky dokážou postarat, tak bych je k vam nepustil. Diky za ostrahu a vůbec. :-)
Odpovědět
To je pecka - 2 mladá, krásná děvčata a co je to najednou strýčků :-D :-D
Strýčku Došky, jsem zvědav, jak se budeš příští rok starat o mě :-D :-D :-D
Odpovědět
[citace]Terka-146 napsal:
Ovšem příjezd byl kvalitní! [/citace]
Ovšem že dobrá volba :-) .... Taky si ho dnes vezu 8-) stejně jako loni
Odpovědět