Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jeste dukaz pro Doskyho,ze jeho kolega v Praze maka:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal: Jeste dukaz pro Doskyho,ze jeho kolega v Praze maka[/citace]
Jediný co vidím je,že maká na holky Suttnerovy....:-P
Odpovědět
JOOOO TO BY JIŘANOVI ŠLO UVIDÍME JAK S RYBAMA NO PŘEJEM JEMU A JEHO TYMU KRÁSNÝ POČASÍ A SUPER RYBY 8-)8-)8-);-)
Odpovědět
Došky, jak se daří? Budu Ti muset zavolat, jak se vrátíš..Mám toho na Tebe hodně..8-)8-). Málo se ozýváš...:-(:-(:-(
Odpovědět
To mi klidně zavolej i dřív. V Norsku taky funguje telefon. :-P:-P:-P Ráno tu máme nový a bohužel již poslední turnus této sezóny. 8-)8-)8-)8-) Je tu, ale krásně. :-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal: Pepo pozdě ale přece,gratulace k ulovkum jsi přád stejná vydra jako jindy čau
[/citace]
Odpovědět
Tak jak Chlupe a Jiřane, nevidím žádný fotky ryb :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Tak jak Chlupe a Jiřane, nevidím žádný fotky ryb [/citace]
Zatím se rozkoukáváme, nachytali jsme pár makrel, já jsem se poblil a teď kujeme plány na zítřek:-D
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
honzak napsal: Jeste dukaz pro Doskyho,ze jeho kolega v Praze maka
Jediný co vidím je,že maká na holky Suttnerovy....[/citace]
Máro, přece by si nežárlil:-D
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
honzak napsal:
Tak jak Chlupe a Jiřane, nevidím žádný fotky ryb
Zatím se rozkoukáváme, nachytali jsme pár makrel, já jsem se poblil a teď kujeme plány na zítřek[/citace]
Tak to teda začínáš pěkně Jiřane...:-D:-D
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Jiran napsal:
honzak napsal:
Tak jak Chlupe a Jiřane, nevidím žádný fotky ryb
Zatím se rozkoukáváme, nachytali jsme pár makrel, já jsem se poblil a teď kujeme plány na zítřek
Tak to teda začínáš pěkně Jiřane...[/citace]
To já vždy po příjezdu vysypu kukačku:-D:-D
Odpovědět
Musím se Máry zastat. On je vlastně takový hodný strýček , který mi Terku hlídá na všech možných rybářských akcích už od jejích dvanácti let. ;-)
Odpovědět