Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Gratulace panu Čadílkovi, je to pan rybář. A pak že se nerad fotí.;-)
Odpovědět
Prostě paráda. Pepa je opravdu rybář,který umí. Jsem zvedavý na Míry, až se vrátí s ploten:-D
Odpovědět
Pane Cadilku, v pondeli jede chytat Jiran a spol tak mu tam nejaky mniky prosim nechte. On jeste nikdy zadneho nechytil. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Jinak velka gratulace vsem lovcum. Netrpelive cekam na report Miry :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Můj report ti nestačil? Míra ti může napsat to samé co já. Byli jsme na plotnách spolu.
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
Gratulace panu Čadílkovi, je to pan rybář. A pak že se nerad fotí.[/citace]
To byla vyjímka, kterou udělal Čáďa kvůli mé maličkosti. Díky mu za to. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Můj report ti nestačil? Míra ti může napsat to samé co já. Byli jsme na plotnách spolu.[/citace]
A kdo to má tušit, že i ty vyrazíš s Mírama;-)
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
kliknis napsal:
Gratulace panu Čadílkovi, je to pan rybář. A pak že se nerad fotí.
To byla vyjímka, kterou udělal Čáďa kvůli mé maličkosti. Díky mu za to. [/citace]
Jo přesně kdo to má tušit:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Nádherné úlovky!!! Už se nemůžeme dočkat a balení je v plném proudu :)
Odpovědět