Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

Dobré ráno z Jøstølenu

Míro dneska to plotny jistí a dnes bude foto o kterém píšeš . Neboj dnes připlave mňouk 177 cm a placka 2m++:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Míro dneska to plotny jistí a dnes bude foto o kterém píšeš . Neboj dnes připlave mňouk 177 cm a placka 2m++[/citace]

Taky bych mu takové kousky přál:-D

Nádherná fotka vycházejícího sluníčka - tady jde jednoznačně vidět, že se dají ukazovat i jiné fotky, než ryby...Samozřejmě taky držím palce, ať se vám ty plotny dneska vydaří a máte potom na co vzpomínat. Zdravím celou osádku.8-)

[citace]JIMMI napsal:

Nádherná fotka vycházejícího sluníčka - tady jde jednoznačně vidět, že se dají ukazovat i jiné fotky, než ryby...Samozřejmě taky držím palce, ať se vám ty plotny dneska vydaří a máte potom na co vzpomínat. Zdravím celou osádku.[/citace]

Jimmi, ještě je do zítřejšího odjezdu čas. :-D:-D:-D

To bude asi do rána filetárna nabitá, veškeré lodě jsou ještě na vodě, že? :-D:-D:-D

Jak píše Mira.sta, ryb je dost. Ovšem naší a Mírově posádce se ty velké vyhýbají. Já byl na vodě dvakrát a limit máme nachytán. Není ovšem žádná ryba na fotku. Teda na fotku je, za fotku stojí mnoho ryb, i když nejsou zrovna trofejní. Dnes jsme chytli pár krásných Doršáčků ve velikosti zhruba 25 - 30 cm. Byli nádherně zbarveni do červena. Pravda je ta, že jsme se nikterak nespecializovali na druhy ryb, které by mohli být v této roční době trofejní, tzn. zejména mník. Není všem dnům konec.

To mira.sta:

Míro, držím Vám palce ať se na plotnách zadaří.....

[citace]DOSKY napsal:

Jak píše Mira.sta, ryb je dost. Ovšem naší a Mírově posádce se ty velké vyhýbají. Já byl na vodě dvakrát a limit máme nachytán. Není ovšem žádná ryba na fotku. Teda na fotku je, za fotku stojí mnoho ryb, i když nejsou zrovna trofejní. Dnes jsme chytli pár krásných Doršáčků ve velikosti zhruba 25 - 30 cm. Byli nádherně zbarveni do červena. Pravda je ta, že jsme se nikterak nespecializovali na druhy ryb, které by mohli být v této roční době trofejní, tzn. zejména mník. Není všem dnům konec.[/citace]

To si piš, parťáku:-D Už se mi potí ruce a šustí jazyk:-D:-D:-D:-D

Situace se lehce změnila. Vrátili se "Mníkaři" a i lovci jiných druhů ryb, než o kterých jsem psal před chvílí. Ty nejsou pro většinu čitatelů potřeba fotit. Ale pěkný mníček, či halibut za fotku stojí. Jen co je zpracuji, šoupnu je sem.

Tak nejdříve jeden halibutek něco přes metr.

[citace]mira.sta napsal: a mne se povedlo toto asi kranas, nebo co to je?[/citace]

Miro asi to je opravdu kranas neboli stavrida.Také jsme ji jednou chytili.

Máte tam pěkný ryby,tak jim ještě dejte a 16.9. u pivečka podáš report...

No a teď lovec Pampalíny Čadílek se svojí partou. Mimo ostatních neměřených a nefocených ryb, jeden skvost. Leng 166 cm, 26,3 kg.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.