Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Cau Sroubku vsichni zijeme
jedeme na ryby za chvilku, ted doladujeme nastrahy a jedeme ne ne
:-D
vcera celej den na vode tak sem dneska lehce pouzitej,
Odpovědět
to Šroubek
Došky žije, sedí u počítače a maká. :-?:-?:-?:-? To víš, někdo dělat musí. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
to Šroubek
Došky žije, sedí u počítače a maká. To víš, někdo dělat musí. [/citace]
Ty máš být na rybách a néé hledět do té chytré skřínky..:-)
Ať se daří...8-)8-)8-)
Odpovědět
Tak se nám vracejí lodě z vody. :-D:-D:-D:-D Bohužel málo rybářů fotí přímo na lodi. :-?:-?:-?:-? Tak alespoň co se mi podařilo v přístavu. Mníček 124 cm, 12,3 kg.
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
Cau Sroubku vsichni zijeme
jedeme na ryby za chvilku, ted doladujeme nastrahy a jedeme ne ne
vcera celej den na vode tak sem dneska lehce pouzitej,
[/citace]
Tak se pochlub jak to šlo.. Držím všem palce a hodně štěstí kluci..8-)
Odpovědět
ja se nema cim moc chlubit, jak to psal kdysi Jimmi ryby obvykle velikosti. zadny mackove mnicci 115 110, nejaky polacek, obcna i jednoskvrnna no od vseho trochu.
tad dodelavam obedoveceri a davam si ktomu bileho vina, relax jak ma byt
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
ja se nema cim moc chlubit, jak to psal kdysi Jimmi ryby obvykle velikosti. zadny mackove mnicci 115 110, nejaky polacek, obcna i jednoskvrnna no od vseho trochu.
tad dodelavam obedoveceri a davam si ktomu bileho vina, relax jak ma byt [/citace]
Míro, je nějaká fotka ze vzduchu:-D
Odpovědět
snad zitra po navratu z plotny :-D:-D
tes se na makrelky sou tlusty velky a je jich vsude moc :-D
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
snad zitra po navratu z plotny
tes se na makralky sou tlusty velky a je jich vsude moc [/citace]
Míro, už se těším:-D
Zůstaneš tam ještě jeden turnus:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Je jen kdybych nemusel do prace tak tu klido zustanu. Prodloužil bych si tu pohodu. No bude to zase tvdej navrat do reality Jenže musím do prace. :-D:-D kam se mi samozrejmne nechce. Zítra prověřuje plotny, mas v lodi novou políčku, zatím ji testují a super nemá chybu.
Houby jsou, tedy kdyz jsem byl před 4dny.
Odpovědět
Ahoj. Zdravím Vas všechny.Držím palce,vždyť i loni jsme přivezli pořádné ryby až z posledniho výjezdu na plotny.;-)P.S.Tak ještě jednou držím palce. Pozdravuj tatu a Pepu.M
Odpovědět
Ono ryb je dost, jen se nám ted vyhejba ta na fotku ta 130tka
Odpovědět