Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

Míro alespoň máš houpačku zadarmo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ty si se zase rozepsal:-D

Tak klucííí, parta skvělá, Tullamorka, Plzeň, papání i houby dobrý, ale už sem sázejte taky ty úlovky :-D

Znáš Doškyho a jeho problémy s focením :-D :-D

Musíme počkat, až tam dorazí frontový reportér JIŘAN, to pak vlákno nebude stíhat :-D :-D :-D

[citace]Pafka napsal:

Znáš Doškyho a jeho problémy s focením

Musíme počkat, až tam dorazí frontový reportér JIŘAN, to pak vlákno nebude stíhat [/citace]

Díky Pafko za uznání, v pondělí vyrážíme:-D:-D:-D

Budeš mít, Jiřane, podporu. Holky už včera leštily objektivy.

[citace]Memed napsal:

Budeš mít, Jiřane, podporu. Holky už včera leštily objektivy. [/citace]

Už se na holky těším:-D

[citace]Pafka napsal:

Musíme počkat, až tam dorazí frontový reportér JIŘAN, to pak vlákno nebude stíhat [/citace]

No jasně, Jiřan to tady určitě fotkama zahltí, jak je jeho zvykem :-D

[citace]Pafka napsal:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak dnes jsme vyrazili na moře a docela slušně jsme si zachytali. Nechytili jsme sice nic fotogenického, ale limity jsou splněny. Lapli jsme pár hezkých jednoskvrnek a hromady makrel. Nachytali myslím všichni z turnusu. Já jsem po celodenní dřině na moři usnul a prospal jsem i práci na filetárně. :-P:-P:-P:-P:-P

Taky máme už v mrazaku a po obědě tedy už asi večeři. :-D

Nováčci halika 102cm, mniky a největší 118 a za chvilku přijela loď s dorsem 119 a mam za to 17kg. Jinak hromady makrel obr makrely za trianglem, pěkný jednoskvrnky, mnici, žádný obři ale dneska se po tom větru pěkně nachytalo. :-D:-D

Dam sem za chvilku foto.

halibut 102cm v lodi novacku

a jeste mnicek novacka poprve v norsku mnik 118cm

a mne se povedlo toto asi kranas, nebo co to je?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.