Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Tak klucííí, parta skvělá, Tullamorka, Plzeň, papání i houby dobrý, ale už sem sázejte taky ty úlovky :-D
Odpovědět
Znáš Doškyho a jeho problémy s focením :-D :-D
Musíme počkat, až tam dorazí frontový reportér JIŘAN, to pak vlákno nebude stíhat :-D :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Znáš Doškyho a jeho problémy s focením
Musíme počkat, až tam dorazí frontový reportér JIŘAN, to pak vlákno nebude stíhat [/citace]
Díky Pafko za uznání, v pondělí vyrážíme:-D:-D:-D
Odpovědět
Budeš mít, Jiřane, podporu. Holky už včera leštily objektivy.
Odpovědět
[citace]Memed napsal:
Budeš mít, Jiřane, podporu. Holky už včera leštily objektivy. [/citace]
Už se na holky těším:-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Musíme počkat, až tam dorazí frontový reportér JIŘAN, to pak vlákno nebude stíhat [/citace]
No jasně, Jiřan to tady určitě fotkama zahltí, jak je jeho zvykem :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak dnes jsme vyrazili na moře a docela slušně jsme si zachytali. Nechytili jsme sice nic fotogenického, ale limity jsou splněny. Lapli jsme pár hezkých jednoskvrnek a hromady makrel. Nachytali myslím všichni z turnusu. Já jsem po celodenní dřině na moři usnul a prospal jsem i práci na filetárně. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Taky máme už v mrazaku a po obědě tedy už asi večeři. :-D
Nováčci halika 102cm, mniky a největší 118 a za chvilku přijela loď s dorsem 119 a mam za to 17kg. Jinak hromady makrel obr makrely za trianglem, pěkný jednoskvrnky, mnici, žádný obři ale dneska se po tom větru pěkně nachytalo. :-D:-D
Dam sem za chvilku foto.
Odpovědět