Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

Čau. Nemáte náhodou chytat ryby?Houby si nech na doma.:-D

[citace]komar napsal:

Čau. Nemáte náhodou chytat ryby?Houby si nech na doma.[/citace]

Neboj Komáre, oni se rozjedou:-D A to počkej až se do toho vrhne i Došky:-D:-D:-D

Jiřane Došky říkal, že jim teď natrhne čuně tak jsem zvědav na první fotky z moře:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Jiřane Došky říkal, že jim teď natrhne čuně tak jsem zvědav na první fotky z moře[/citace

V pondeli jeste muzes jet se mnou:-D

[citace]Jiran napsal:

honzak napsal:

Jiřane Došky říkal, že jim teď natrhne čuně tak jsem zvědav na první fotky z moře[/citace

V pondeli jeste muzes jet se mnou[/citace]

Nemůžu musím pracovat to ty tohle slovo neznáš:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Joo, prej to večer jede zaplatit a že se tesi na bus:-D

To Míra,

Zdravím do Norska, přejí dobrý vítr a hodně ryb a samozřejmě tu nejdelší. Pozdrav všem

Michal

[citace]komar napsal:

Čau. Nemáte náhodou chytat ryby?Houby si nech na doma.[/citace] když ne ryby :-|aspoň houby:-)

Další super den na Smøle, "sice lehce fouká", ale nějak nám to náladu nekazi, pohoda :-D vše je ok

Bohužel fučí.8-O8-O8-O Náladu si zkazit nenecháme. :-D:-D:-D Dneska jdeme něco málo pogrilovat. :-P:-P:-P:-P

Ahoj.Zdravím Smolu.Škoda, že Tam nemáte Hrusu. Ty jeho dorty na závěr grilování nemají chybu.M:-P

Joo dortik tady scházel, ale jinak makrela krkovicka a kuře super, Plzeň Tullamorka joo tady se zije .

Sleduji z domova jak se tam máte. Jsem rád, že si na mně vzpomenete člověk nemůže být všude, myšlenkami jsem s vámi. Určitě si to užijete i tak a těším se na setkání doma v hospůdce.

PS pro Míru: jestlipak mi doděláš čapíka.

Tak klucíííí, dnes a zítra super počasí tak přeji všem úlovky jak prase :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Joo jedeme na ne ale asi more bude pěkně houpat, krásné hučí. Zítra to bude ten den D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.