Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
[citace]mira.sta napsal:
a posledni dobou tady bylo mrtvo, zadny prispevek, zadna fotka, jen jedna treska se chytla pred tydnem a to jeste na Kozli ))))[/citace]
Tak počítám, že už máte zabaleno a že jste na ty treskosaurusy a mníkosaurusy pořádně nažhavení...:-D
Doufám že se tady aspoň zase začne po dlouhé době něco dít a že bude na co se koukat. Tak je tam s taťkou a kolektivem pořádně provětrejte! 8-)
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Nevím jak Mírové, ale já zabaleno nemám. [/citace]
Ty máš ještě na balení čas - bereš si sebou akorát svačinu na cestu, zbytek máš v kempu, ne?......:-P:-P:-P
Odpovědět
no nejak napodobne jeste sem se k tomu nedostal poradne ale tak nejaky hromady uz mame pripravene :-D:-D:-D
Odpovědět
Terka146 se už těší, že to tady (na vláknu) i u vás v Jostolenu trochu rozparádí.:-P
Odpovědět
Balení začne pořádně az zítra, hlavně nic nezapomenout ! :-D
Ještě me čeká tvorba nového tubusu protože mam novy prut a je asi o 10 cm delší než stávající. Zítra touhle dobou už asi bude jinej frmol. Už bych nejradši sedel na trajektu na Edoy.
Odpovědět
Míro a spol taky vám přeju příjemnou dovolenou:-):-):-):-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Stastnou cestu kluci a Terko [/citace]
My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Pafka napsal:
Stastnou cestu kluci a Terko
My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus. [/citace]
Prostě to nejlepší nakonec:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Pafka napsal:
My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus. [/citace]
Hodně štěstí pardálové..8-)8-)8-). Zeptej se Jiřana jak se chodí na hřiby..:-D:-D:-D
Odpovědět
Díky Šroubku, máš u mě vroubek. Dlouho si mi nevolal. ;-);-)
Odpovědět
Tak už je to tu, děkuji, počasím ma byt slušné zatím, tak snad vyjde. Já bych už asi mel balit :-D:-D
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
DOSKY napsal:
Pafka napsal:
My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus.
Hodně štěstí pardálové... Zeptej se Jiřana jak se chodí na hřiby..[/citace]
Šroubku co pak jsem ......:-D
Odpovědět