Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

[citace]mira.sta napsal:

a posledni dobou tady bylo mrtvo, zadny prispevek, zadna fotka, jen jedna treska se chytla pred tydnem a to jeste na Kozli ))))[/citace]

Tak počítám, že už máte zabaleno a že jste na ty treskosaurusy a mníkosaurusy pořádně nažhavení...:-D

Doufám že se tady aspoň zase začne po dlouhé době něco dít a že bude na co se koukat. Tak je tam s taťkou a kolektivem pořádně provětrejte! 8-)

Nevím jak Mírové, ale já zabaleno nemám. :-|:-|

[citace]DOSKY napsal:

Nevím jak Mírové, ale já zabaleno nemám. [/citace]

Ty máš ještě na balení čas - bereš si sebou akorát svačinu na cestu, zbytek máš v kempu, ne?......:-P:-P:-P

no nejak napodobne jeste sem se k tomu nedostal poradne ale tak nejaky hromady uz mame pripravene :-D:-D:-D

Terka146 se už těší, že to tady (na vláknu) i u vás v Jostolenu trochu rozparádí.:-P

Balení začne pořádně az zítra, hlavně nic nezapomenout ! :-D

Ještě me čeká tvorba nového tubusu protože mam novy prut a je asi o 10 cm delší než stávající. Zítra touhle dobou už asi bude jinej frmol. Už bych nejradši sedel na trajektu na Edoy.

Stastnou cestu kluci a Terko :-) :-)

Míro a spol taky vám přeju příjemnou dovolenou:-):-):-):-)

[citace]Pafka napsal:

Stastnou cestu kluci a Terko [/citace]

My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus. :-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Pafka napsal:

Stastnou cestu kluci a Terko

My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus. [/citace]

Prostě to nejlepší nakonec:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Pafka napsal:

My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus. [/citace]

Hodně štěstí pardálové..8-)8-)8-). Zeptej se Jiřana jak se chodí na hřiby..:-D:-D:-D

Díky Šroubku, máš u mě vroubek. Dlouho si mi nevolal. ;-);-)

Tak už je to tu, děkuji, počasím ma byt slušné zatím, tak snad vyjde. Já bych už asi mel balit :-D:-D

Tak Mírou hodně úlovků a dej na ně pozor. M:-D

[citace]sroubek282 napsal:

DOSKY napsal:

Pafka napsal:

My jsme předvoj, Terka se ségrou dorazí až na poslední finálový turnus.

Hodně štěstí pardálové... Zeptej se Jiřana jak se chodí na hřiby..[/citace]

Šroubku co pak jsem ......:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.