Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Já za 18 dní od EDENu na HITRU a až se vrátíme, tak dáme řeč. Příští rok bych měl jet na EDOYu v 1. polovině června.:-P
Odpovědět
Škoda, že neni fotka z lodě, ale jinak gratulace, to je hovádko..8-O
Odpovědět
Tak zase trochu oživíme toto vlákno. Máme to za pár. Doufám, že nám vyjde počasí, no a ryby, to už záleží na nás. Tak nám držte palce.
:-P:-P Odjezd za 2.:-D:-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Ještě tak dlouho? [/citace]
To uteče jako voda. :-P:-P:-P Už se těším. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Tak zase trochu oživíme toto vlákno. Máme to za pár. Doufám, že nám vyjde počasí, no a ryby, to už záleží na nás. Tak nám držte palce.
Odjezd za 2.[/citace]
Aha, takze minuly tyden to byla vymluva, ze odjizdis v sobotu :-( :-(
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
DOSKY napsal:
Odjezd za 2.
Aha, takze minuly tyden to byla vymluva, ze odjizdis v sobotu [/citace]
Asi jsem natvrdlej, ale trochu nerozumim. :-P:-P
Odpovědět
Minuly tyden jsem Ti rikal, ze se zastavim a rekls mi, ze v sobotu odjizdis :-) :-)
Odpovědět
Tak to byl asi nějakej komunikační šum. To se omlouvám. To jsme si nějak špatně rozumněli. Nicméně až se zhruba za měsíc vrátím, tak tě velmi rád pozvu na kávu. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
No, nevim, nevim, nerad se vnucuju :-(
Uzij si to tam :-D :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
No, nevim, nevim, nerad se vnucuju [/citace]
Vole. :-D:-D
Odpovědět