Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Doškyho nechte na pokoji. Mám dovolenou a jsem s rodinou v Krkonoších. :-D:-D:-P:-P
Odpovědět
Tak hlásím dnešní příjezd do Jostolen. Počasí na cestu nám přálo.
Odpovědět
Přijeli jsme již v 8 hod, díky administrativě spojené s předáváním lodí jsme se na vodu dostali až ve 14. Jelikož se po 17h docela rozfoukalo, moc jsme toho za ten den nestihli. Při seznamování se s novým terénem nás potěšilo pár polaků a doršů do 90ti cm, celkem 7 ks, potom jsme rezignovali a vrátili se. Na zítra zatím předpověď nic moc, tak uvidíme. 8-)
Odpovědět
tak ono nez vybalis navazes nejaky obed ,tak to akorat vychazi a predavani lodi je celkem rychle :-)
Odpovědět
Včera nám začal 7 turnus,hodně foukalo,ale klukům se podařilo chytit mníka 137 cm
Odpovědět
Čau Jirko tak konečně nějaké zprávy.Koukám že jste poměrně dobře zařízli už v prví den. Pěkný fotky jen tak dál ať se plní bedny.
Zdraví Standa. 8-)
Odpovědět
[citace]fany napsal:
Čau Jirko tak konečně nějaké zprávy.Koukám že jste poměrně dobře zařízli už v prví den. Pěkný fotky jen tak dál ať se plní bedny.
Zdraví Standa. [/citace]
Čus Stando, díky za přání. Včera foukalo, tak jsme vyrazili na noc. Taky dost foukalo, tak že nás to nepustilo na místa, kam jsme chtěli. Přesto se něco pochytalo. Až se zlepší počasí, začneme sem sázet fotky 8-)
Odpovědět