Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

A co delegat? Tomu byste fotak nekoupili? :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

A co delegat? Tomu byste fotak nekoupili? [/citace]

Pafko provokatére. Delegát samozřejmě foťák má, ale vzhledem k počasí, které v současnosti ve středním Norsku panovalo, jezdili lodě většinou na noc a vracely se okolo 3 až 4 hodiny ranní. Náš delegát v tuto dobu prostě spí. Já vím je to hrozný, ale ne každej je nikdy nespící dedo145. A mezi námi, nejhezčí fotky jsou z rovnou moře.

A nebo se stydej ukázat :-D:-D:-D:-D:-D

Já myslím,že nemají za co. :-D:-D:-D:-D Tohle jsem stáhl z Facebooku Mariána Syrového, našeho klienta ze Slovenska. :-D:-D:-D:-D

A to je prosím střední Norsko. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Pafka napsal:

A co delegat? Tomu byste fotak nekoupili?

Pafko provokatére. Delegát samozřejmě foťák má, ale vzhledem k počasí, které v současnosti ve středním Norsku panovalo, jezdili lodě většinou na noc a vracely se okolo 3 až 4 hodiny ranní. Náš delegát v tuto dobu prostě spí. Já vím je to hrozný, ale ne každej je nikdy nespící dedo145. A mezi námi, nejhezčí fotky jsou z rovnou moře. [/citace]

Dej nabidku a ja budu jezdit do kempu jako valecnej reporter :-). Budu jezdit s klukama na vodu, zverejnovat ulovky, pamahat jim likvidovat dovezene nadlimity ... :-) :-)

To by se ti líbilo, viď. :-P:-P:-P:-P:-P

Jo!!! A Tobe ne? :-) :-)

Jasně, myslíš,že jsem čaroděj Dobroděj? 8-)8-)8-)8-)8-)

A já bych se taky hlásil do pozice frontoveho reportéra!! By SME s Patkou měli pěknou letku dronu:-D:-D:-D:-D

Miro, jsem pro :-). Dosky zatim netusi, o co prichazi :-) :-)

ja si myslim, meli by sme to podchyceny ze vsech stran a jeste ze vzduchu. ja kdybych vyhrabal fotky co mam doma :-D:-D

Pafka, Míra - jo, tak to už jsme tři... :-D .......vy to budete mapovat a já to budu sázet na net s patřičným komentářem 8-) :-D

takze takove male Tiskove centrum :-D:-D:-D

To aby si Dosky nasel vedlejsak, aby nas uzivil. No, nezavidim Ti to chlapce, koukej se zacit otacet :-) :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.