Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

Zdravím zo Smoly. Počasie ako vyšité - fučí a fučí a fučí. Zatiaľ jeden výjazd na plotne, ale aj veľmi rýchly návrat. Najväčšia ryba zatiaľ obecnačka 119cm a 15,5 kg. V partii zatiaľ pohoda.

Nazdár Slavo, snad se vám to ještě zlepší. :-):-):-):-) Držím palce. :-P Fotečka by nebyla? :-P:-P:-P:-P

Keďže som analfabet v počítačoch, tak som si prizval Láďu na odoslanie fotiek, ale chyba nie je v nás, tak si Láďa zobral kartu A hádam sa mu to z jeho počítaču podarí. Ale aby som začal od začiatku. Cesta super až po Švedsko, tam došlo čapované pivo. Ešte že mal Peťo (šef prepravy/ dosť plechovkového. Po ubytovaní otestovanie vody a pár " 90 " tok sa zadarilo. A potom striedavo podľa počasia. Radosť nam robili polaci 70 až 80 cm , ktorí tam boli stále, dovtedy pokiaľ sme ich vlastným hurhajom neodohnali. Výlet na plotňu bol zážitkom, tresky cez meter najväčšia 119 cm a 15,5 kg. Škoda že počasie nevydržalo dlhšie v pohode, ale všetky lode sa vrátili do kempu OK

No vidíš, jakej si dobrej reportér. :-P:-P:-P:-P To mi to trvalo, než jsem tě rozhejbal :-D:-D:-D:-D Jen tak dál a perte sem informace, jsme tu na ně lační. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

doršák 119 cm 15,5 kg

[citace]Jiran napsal: Hyse napsal:

VenaS. napsal:

To PEN: Ten fousatý, není to náhodou Šmíd z územního svazu v Ústí???

Nevim jestli dela na uzemnim svazu, ale hlavne vystupuje s Ivanem Mládkem... Potkali jsme je na ceste do Spálova...

Jan Mrázek je součástí Banjo bandu Ivana Mládka [/citace]

Aha, ale podoba je tam velká :-D

To Došky: Ahoj, zítra (17.6.) by měl být někde u Hrocha sraz, můžeš mi napsat, kde to přesně je ? Nemůžu to nějak dohledat.

Díky David ... už jen 9 :)

Praha ulice Thunovska 10

Jak píše Míra. Thunovská 10. :-P:-P:-P:-P:-P

To whiskey:

Krásne ryby, len tak ďalej. Príjemný pobyt, šťastný návrat a budem čakať prezenzáciu na zraze na Mýte.

Dnes za 8 !!!! Stojí tam ještě ten kemp? Nikde žádné zprávy :-?:-?:-?

[citace]jirka66 napsal:

Dnes za 8 !!!! Stojí tam ještě ten kemp? Nikde žádné zprávy [/citace]

Stojí a dlouho stát bude, jen jsou někteří rybáři v každém turnusu jinak aktivní:-D:-D:-D

Už se Jirko dočkáš a ukážeš všem jak se vkládají aktuální příspěvky:-P

Nějak dneska sem po vcrejesku neaktivní ve všech smerech:-D:-D:-D. Ale za 2 měsíce sem v Jostolenu v plné sile

[citace]Jiran napsal:

Už se Jirko dočkáš a ukážeš všem jak se vkládají aktuální příspěvky[/citace]

Rád to tu oživím, pokud bude čím. Zakroužkovaná místa na mapě už mám, tak ještě aby to taky pochopily ryby a vyšlo počasí. 8-)

[citace]jirka66 napsal:

Jiran napsal:

Už se Jirko dočkáš a ukážeš všem jak se vkládají aktuální příspěvky

Rád to tu oživím, pokud bude čím. Zakroužkovaná místa na mapě už mám, tak ještě aby to taky pochopily ryby a vyšlo počasí. [/citace]

Ryby to jistě chápou za každého počasí, ale hlavně pro nás je důležitá síla větru;-):-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.