Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

[citace]mira.sta napsal:

Jo musím říct ze parta super a jen doufám ze se za rok sejdeme v podobně sestavě [/citace]

Proč by jste se nesešli, když to máte již zabukovaný:-D:-D:-D

Tak Jirane, Tvoje zavařené jikry jsou docela bombička, až mě to překvapilo, jak je to dobré. Smíchal jsem to jen s majolkou a dal na rozkrojenou housku. Na to trochu pepře, trochu cibule, zakápnout citronem a už to nemělo chybu. Misku potom vyluxovala jezevčice Týna a ještě dlouho se olizovala :-D Tak že díky za vzorek a jestli na ně v Norsku narazím, jdu do toho. :-P

Poděkování všem za krásný rybolov všem stálým i novým kamarádům. Těším se na pražský sraz, pokud budu stíhat, něco přivezu.

Michal

Hrůšo, neboj, to stihneš:-D

A vem s sebou kamaráda rybáře, co ještě nebyl v Norsku(nemyslím červíčka)

To PEN: Ten fousatý, není to náhodou Šmíd z územního svazu v Ústí???

[citace]PEN napsal:

A vem s sebou kamaráda rybáře, co ještě nebyl v Norsku(nemyslím červíčka)

[/citace]Jak ty to děláš "červíku", ty se dostaneš všude :-D:-D

[citace]jirka66 napsal:

Tak Jirane, Tvoje zavařené jikry jsou docela bombička, až mě to překvapilo, jak je to dobré. Smíchal jsem to jen s majolkou a dal na rozkrojenou housku. Na to trochu pepře, trochu cibule, zakápnout citronem a už to nemělo chybu. Misku potom vyluxovala jezevčice Týna a ještě dlouho se olizovala Tak že díky za vzorek a jestli na ně v Norsku narazím, jdu do toho. [/citace]

To jsem rád, že nejen tobě chutnalo:-D

[citace]VenaS. napsal:

To PEN: Ten fousatý, není to náhodou Šmíd z územního svazu v Ústí???[/citace]

Nevim jestli dela na uzemnim svazu, ale hlavne vystupuje s Ivanem Mládkem... Potkali jsme je na ceste do Spálova...

[citace]Hyse napsal:

VenaS. napsal:

To PEN: Ten fousatý, není to náhodou Šmíd z územního svazu v Ústí???

Nevim jestli dela na uzemnim svazu, ale hlavne vystupuje s Ivanem Mládkem... Potkali jsme je na ceste do Spálova...[/citace]

Jan Mrázek je součástí Banjo bandu Ivana Mládka :-D

Jak se daří nové partě v Jostolenu? ;-)

Je tam teď Slavo a spol., tak nevím. Mohli by sem fouknout nějakoun tu fotku. :-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Je tam teď Slavo a spol., tak nevím. Mohli by sem fouknout nějakoun tu fotku. [/citace]¨

Tímto zdravím "REPÁČIK TEAM" :-D:-D:-D

To je od tebe hezký, ale já bych raději viděl ty ryby. :-P:-P:-P:-P:-P

Solny, Mira.sta a ostatní pravděpodobně vychytali všechny ryby v Jostolen. :-P:-P:-P:-P:-P:-P Jinak to není možné. Slavo a ostatní bratia Slováci, kde jsou nějaké fotečky? :-?:-?:-?:-?:-? Neříkejte mi, že jste nic nanachytali. :-(:-(:-(:-(:-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.