Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
[citace]mira.sta napsal: Siesta u Hrusu [/citace]
Jo kafíčko a opalovačka,to by ti šlo.
Hrůšo mazej na ryby,ať máš 17.6. o čem vyprávět...:-D
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
DOSKY napsal:
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky
Dobrej nápad, Smola, si své vlákno určitě taky zaslouží. Došky, můžem taky trochou přispět[/citace]
Jen přispějte, dobrovolnosti se meze nekladou. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
Tak tak, alespoň to tu bude přehlednější. Občas jsem se ztrácel, když někdo reagoval na poslední příspěvek např z Titranu a než to napsal a pověsil na web, tak už tam byly 2 další z jiné lokality. Myslím, že nikdo o nic nepřijde. Všichni jsme zvědaví, tak si stejně zkouknem Jostolen, Titran a všechny aktuální zprávy. [/citace]
My to původně společně s dedo145 a Doršákem mysleli dobře. Jedno vlákno pro střední Norsko a je to, ale v praxi to asi není to pravé. :-P:-P:-P:-P Takhle to bude lepší. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Dobrý nápad, bude to přehlednější a jednodušší. Už jen 24.... bože to je doba... přestože mám z minulých let už bednu gumu, dnes jsem neodolal a místo oběda jsem vyrazil do obchodu...
Odpovědět
:-D to Hrůša !!!! Hele to jsi v Bulharsku ??? Pěkně do nového obleku a vzhůru za dobrodružstvím:-)
Žádná flákání.... nejsi na dovolené...:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
To je vegáč. A co takhle na ryby? [/citace]
Tak mi jsme už vyfiletovany, a Hrusa je ještě na vodě,
Tresky jedna pres 1m, keler 91 a 50 par, nějaký polacek. Paráda
Odpovědět
Dnešní den byl jeden z nejlepších, nádherné počasí bez větru a plotny opět super. Obenňačka 122cm a 16kg a dvě přes metr, polaci okolo 85cm, pokusím se dodat fotky.
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
Dnešní den byl jeden z nejlepších, nádherné počasí bez větru a plotny opět super. Obenňačka 122cm a 16kg a dvě přes metr, polaci okolo 85cm, pokusím se dodat fotky.[/citace]
Solny, flákni sem nějakou fotečku. :-):-):-) A jinak velká gratulace.
Odpovědět
Takže vzhledem k založení nového vlákna tady taky něco nasázím.............
Odjezd 4 turnusu proběhl bez problému -
Odpovědět