Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

[citace]mira.sta napsal: Siesta u Hrusu [/citace]

Jo kafíčko a opalovačka,to by ti šlo.

Hrůšo mazej na ryby,ať máš 17.6. o čem vyprávět...:-D

[citace]Solny napsal:

DOSKY napsal:

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky

Dobrej nápad, Smola, si své vlákno určitě taky zaslouží. Došky, můžem taky trochou přispět[/citace]

Jen přispějte, dobrovolnosti se meze nekladou. :-P:-P:-P:-P:-P

[citace]jirka66 napsal:

Tak tak, alespoň to tu bude přehlednější. Občas jsem se ztrácel, když někdo reagoval na poslední příspěvek např z Titranu a než to napsal a pověsil na web, tak už tam byly 2 další z jiné lokality. Myslím, že nikdo o nic nepřijde. Všichni jsme zvědaví, tak si stejně zkouknem Jostolen, Titran a všechny aktuální zprávy. [/citace]

My to původně společně s dedo145 a Doršákem mysleli dobře. Jedno vlákno pro střední Norsko a je to, ale v praxi to asi není to pravé. :-P:-P:-P:-P Takhle to bude lepší. :-D:-D:-D:-D:-D

Dobrý nápad, bude to přehlednější a jednodušší. Už jen 24.... bože to je doba... přestože mám z minulých let už bednu gumu, dnes jsem neodolal a místo oběda jsem vyrazil do obchodu...

:-D to Hrůša !!!! Hele to jsi v Bulharsku ??? Pěkně do nového obleku a vzhůru za dobrodružstvím:-)

Žádná flákání.... nejsi na dovolené...:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

To je vegáč. A co takhle na ryby? [/citace]

Tak mi jsme už vyfiletovany, a Hrusa je ještě na vodě,

Tresky jedna pres 1m, keler 91 a 50 par, nějaký polacek. Paráda

No tak fajn. Hlavně fotečky. 8-)8-)8-)8-)8-)

No jasný po obedoveceri něco dame:-)

Dnešní den byl jeden z nejlepších, nádherné počasí bez větru a plotny opět super. Obenňačka 122cm a 16kg a dvě přes metr, polaci okolo 85cm, pokusím se dodat fotky.

[citace]Solny napsal:

Dnešní den byl jeden z nejlepších, nádherné počasí bez větru a plotny opět super. Obenňačka 122cm a 16kg a dvě přes metr, polaci okolo 85cm, pokusím se dodat fotky.[/citace]

Solny, flákni sem nějakou fotečku. :-):-):-) A jinak velká gratulace.

Takhle se ráno "vařila"voda s kellerama na plotnách

Takže vzhledem k založení nového vlákna tady taky něco nasázím.............

Odjezd 4 turnusu proběhl bez problému -

cesta v novém autobusu nám díky videu uběhla dost rychle -

příjezd na Sandviku předznamenal perfektní počasí -

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.