Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
[citace]kulik napsal:
Gratulace, krásná ryba.[/citace]
Pan kolega si každý rok musí chytit pěkného halíka a to ještě letos neskončil:-D
Odpovědět
No jestli si Vašku myslíš, že zas budeš na titulní straně našeho katalogu, tak to teda budeš muset přidat. :-P:-P:-P:-P Krásná ryba, blahopřeji. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
klucíí... krásně Vám to chytá na jostolenu je na co koukat:-)
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
klucíí... krásně Vám to chytá na jostolenu je na co koukat[/citace]
D2kujeme Pavle :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]vogon napsal:
jj pěkná rybička, jestli tam budou i na podzim[/citace]
To si piš:-D a ještě více dorostou:-P
Odpovědět
Tak autobus přijel na čas:-D všichni odbavení k domovům a někteří se těší na úterní sraz.
P.S. možná Hrůša přinese salát:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Jo už sem doma a uklizenej,
To není salát ale DORTIK, :-D:-D
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Tak to, abych přišel na sraz včas![/citace] Už se taky těším na sraz a povídání od Míry:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a Hrůši8-)8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
Jo už sem doma a uklizenej,
To není salát ale DORTIK, [/citace]
to se ti to machruje, když to máš domů pár minut, co? Někteří dorazili o dost později, ale už mám za sebou brífing se Salmonem.....:-D
Odpovědět