Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Tak ráno máme střídání turnusů a budeme v půlce sezóny. :-?:-?:-?:-? to je neuvěřitelné jak to letí. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
Klub Praha R.N. boduje v Jostolenu....
P.S. - fotografie mníka Hrůši je na kinofilmu a musí si tím pádem počkat na vyvolání......
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal:
Klub Praha R.N. boduje v Jostolenu....
P.S. - fotografie mníka Hrůši je na kinofilmu a musí si tím pádem počkat na vyvolání......[/citace]
To si děláš srandu, kdo dnes ještě fotí na kinofilm (krom profíků a uměleckých fotografů)?
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal: Klub Praha R.N. boduje v Jostolenu....
P.S. - fotografie mníka Hrůši je na kinofilmu a musí si tím pádem počkat na vyvolání......[/citace]
Joo Hrůša se konečně zvedl od kávy a hned lapil takovýho mníka....Je to náš borec na konec...:-D
Odpovědět
to mára - Míra ti vzkazuje, že se máš tak za půl hoďky stavit na sloní ucho :-D
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal: to mára - Míra ti vzkazuje, že se máš tak za půl hoďky stavit na sloní ucho [/citace]
Je vidět,že Míra se tam o Vás dobře stará...dejte si sloní uši beze mě,nějak nestíhám...;-)
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
tak mi ti to privezeme [/citace]
Míro, ty ty řízky smažíš s takovou chutí, že jsem dostal hlad:-D:-D
Šťastnou cestu a ve středu večer naviděnou:-P
Odpovědět