Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
no celou noc na Skjaka ta posledni 10m a 16m na plotne, 15 keleru 95cm. a sou tam polaci zadni obri takove ty 70tky - 80tky
:-)
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
no celou noc na Skjaka ta posledni 10m a 16m na plotne, 15 keleru 95cm. a sou tam polaci zadni obri takove ty 70tky - 80tky
[/citace]
Ty Keleři jsou tam pořád. :-P:-P:-P Už třetí sezónu co jsme je tam objevili. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
jj a parada kdyz si vemou pul pletenky a treba nekolikrat, jsou to pekny torpeda, a ted je tam hodne polaku, :-)
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Já tam na jaře taky čapnul Polaka. [/citace]
Poláky tam prý chytili i v březnu. Vezli nadlimit vodky :-D:-D:-D
Jinač hoši gratulace!!! Jen tak dále;-)
Odpovědět
to honzak, mara - podle zvěstí byl prý hrůša spatřen nejen na vodě s posádkou, ale dokonce se prý holedbal, jak velkou rybu si dnes vytáhne....
Odpovědět
No prosim, tak konečně Hrůša s rybou a ne jenom s kafem. 8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
jak již víte od mirasty, v noci to začalo po nějaké pauze polakama,
Odpovědět
které později nad ránem vystřídali keleři....každý z nás měl tu čest si užít souboj s černým torpédem.....
Odpovědět