Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
ryby s námi moc spolupracovat nechtěly, museli jsme je dost hledat, ale stálo to za to....
Odpovědět
Jimmi- tak takovou pohodu, klidnou vodu a výsledek lovu bych si take přál. Ne druhou stranu, když ryby tolik neberou je čas pořídit fota uhasínajícího dne a probouzejícího se rána. Hodně to dráždí.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Jimmi- tak takovou pohodu, klidnou vodu a výsledek lovu bych si take přál. Ne druhou stranu, když ryby tolik neberou je čas pořídit fota uhasínajícího dne a probouzejícího se rána. Hodně to dráždí.[/citace]
dnešní ráno opět přináší vedro, už teď sluníčko pálí jak na Maledivách.....:-D
Odpovědět
Hele chodí Hrůša na ryby??Vidím ho jen u kávy nebo s kusem masa a vínem....:-D
Jo Solny je výbornej parťák,už se těším až dorazí na pivko k Hrochovi a bude vyprávět o halíkovi...
Odpovědět
Tak prave Pepa odjel smer CR,
jinak pro Pepu: gaf mame a bereme s sebou do Prahy :-)
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
Tak prave Pepa odjel smer CR,
jinak pro Pepu: gaf mame a bereme s sebou do Prahy [/citace
Ve středu jsem u autobusu v Praze.
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal:
rozloučení s plotnama ještě jedním medákovým záběrem[/citace]
Jimmi, jen tak dál, držím palce..
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Hele chodí Hrůša na ryby??Vidím ho jen u kávy nebo s kusem masa a vínem....
Jo Solny je výbornej parťák,už se těším až dorazí na pivko k Hrochovi a bude vyprávět o halíkovi...[/citace]
Solný je supr klučík, z Norska mi volal několikrát a supr jsme si pokecali..
Odpovědět
A co takhle nějaké ryby by nebyly????????????????????? :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Asi nebyly, všichni tam grilujou a popíjí vínečko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, ale vše není jen o rybách je potřeba i pořádná příprava:-D:-D:-D
Odpovědět