Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Jostolen 2014

1 2 3 4 5 6 60

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

Dnes Jøstølen

Nazdar Míro! Tak až se vyspíte, tak šup sem fotky z lovu ;-)

Dneska když se povede tak dodám, vcera po cestě sem byl KO, jinak sem mel mnika 118, peknyho Poláčka obecnacky, druha loď 91 poláka obecnacky. Jinak je docela vedro ono se to nezdá, ale pálí to pěkně. Za hodinu jedeme na plotmu . :-):-)

Tak hodně štěstí a pořádné macky;-)

Tak kluci do boje. :-D:-D:-D:-D:-D A perte se s tím, ať se nemusíme stydět. :-P:-P:-P:-P:-P

Jasný dneska je parak celkem tak sem na to zvedavej, odpolko chci jít litat.

:-D:-D Hrrrrrrr na ně......:-D

Siesta u Hrusu :-D:-D

To je vegáč. 8-)8-)8-)8-) A co takhle na ryby? :-P:-P:-P:-P:-P

Tak jedem na ne :-):-D

[citace]DOSKY napsal:

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky [/citace]

Dobrej nápad, Smola, si své vlákno určitě taky zaslouží. Došky, můžem taky trochou přispět8-)

Tak tak, alespoň to tu bude přehlednější. Občas jsem se ztrácel, když někdo reagoval na poslední příspěvek např z Titranu a než to napsal a pověsil na web, tak už tam byly 2 další z jiné lokality. Myslím, že nikdo o nic nepřijde. Všichni jsme zvědaví, tak si stejně zkouknem Jostolen, Titran a všechny aktuální zprávy. :-P

1 2 3 4 5 6 60
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.