Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Nazdar Míro! Tak až se vyspíte, tak šup sem fotky z lovu ;-)
Odpovědět
Dneska když se povede tak dodám, vcera po cestě sem byl KO, jinak sem mel mnika 118, peknyho Poláčka obecnacky, druha loď 91 poláka obecnacky. Jinak je docela vedro ono se to nezdá, ale pálí to pěkně. Za hodinu jedeme na plotmu . :-):-)
Odpovědět
Tak kluci do boje. :-D:-D:-D:-D:-D A perte se s tím, ať se nemusíme stydět. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Jasný dneska je parak celkem tak sem na to zvedavej, odpolko chci jít litat.
Odpovědět
To je vegáč. 8-)8-)8-)8-) A co takhle na ryby? :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky [/citace]
Dobrej nápad, Smola, si své vlákno určitě taky zaslouží. Došky, můžem taky trochou přispět8-)
Odpovědět
Tak tak, alespoň to tu bude přehlednější. Občas jsem se ztrácel, když někdo reagoval na poslední příspěvek např z Titranu a než to napsal a pověsil na web, tak už tam byly 2 další z jiné lokality. Myslím, že nikdo o nic nepřijde. Všichni jsme zvědaví, tak si stejně zkouknem Jostolen, Titran a všechny aktuální zprávy. :-P
Odpovědět