Ahoj.
Rád bych vzal v létě do Norska poprvé syna. Je mu 8 roků. jezdím střední Norsko a do jižního je to přece jenom blíž. Zná někdo z vás nějakou dobrou lokalitu v jižním Norsku? Chci jet přelom července a srpna.Za každý tip předem děkuji.
Ahoj.
Rád bych vzal v létě do Norska poprvé syna. Je mu 8 roků. jezdím střední Norsko a do jižního je to přece jenom blíž. Zná někdo z vás nějakou dobrou lokalitu v jižním Norsku? Chci jet přelom července a srpna.Za každý tip předem děkuji.
Nevíte, prosím , co je toto za rybu ? Ve fjordu dnes - viz obrázek
Odpovědět
Štítník je to. Poměrně častý úlovek jižního a středního Norska. Gratuluji.
Odpovědět
Díky za název ryby,
Je to ryba, co kdákala a ještě vypadala jako z pohádky, dostali jsme strach a hned jí pustili k vodě - přání jsme si zapomněli přát ... a po googlování jsme našli , že je to kdákající , kňičící, kukající či štěkající ryba , presně takhle
. Svět je nekonečně zajímavý
Odpovědět
Viděl jsem úlovky max do 40cm, jedovatý asi není, ale bude to samá kost. Kvůli jídlu se určitě neloví. Pro mě je to ryba hlavně na fotku.
Odpovědět
Podle google jento delikatesa, nefiletuje se, vaří se na polévky či s omáčkami
Odpovědět
Tam kde jsi ulovil Štítníka můžeš ulovit pyskouna, konkrétně temto je samec s krásným zbarvením. Petrův Zdar!
Odpovědět
Díky, bál jsem se ho , připadal mi jako chorvatský pauk , který má jedovatý trn, tak jsem ho hodil zpět a teď čtu , že to je pochoutka
">
Odpovědět
Díky za info, ta ryba štítník šedý nám něco povidala, tak jsem si rekl , ze je kouzelná a musime ji pustit —- v wiki píšou ..and is known for producing sounds.
Odpovědět
Dnes vyrazil můj přítel Asgeir vyzkoušet nové jigy Berklay na přívlač a výsledek byl ohromující.
Odpovědět