Dostal jsem jigheady k svátku.Ještě nikdy ,jsem na ně nechytal.Jaké s tim máte skušenosti
Dostal jsem jigheady k svátku.Ještě nikdy ,jsem na ně nechytal.Jaké s tim máte skušenosti
Z mé zkušenosti do okolí Hitry absolutní propadák obzvláště větší velikosti 400-600g je úplně k ničemu. Na to nic nechytneš. V menších velikostech 80-100g v kombinaci s ryperem 10cm to funguje, ale úplně stejně ti bude fakčit obyčejná jigová hlava 60-100g. Do této oblasti vyhozené peníze. Na severu jsem nebyl, bo na to nemám love.
Odpovědět
já jezdím úplně na sever a chytám i na megajighedy s 20-25cm riperem a tam to funguje super. Hlavně je potřeba dobře zvolit barvu. Já používám modro bílé a černo bílé.
Odpovědět
Je nějaký rozdíl mezi originalními megajigy od balzeru za 500 a těmi neoriginálními za 200?
Odpovědět
Hlavně v koncovích očkách a to je celkem velky problem.Dalsi vec je ta,ze to neni tak pracne vyrobeno jako od Balzeru.A jeste pracuji uplne jinak.
Odpovědět
Ty ocka se uplne rozervou.Meli jsme u lodi halibuta cca 80 kg a jak jsme ho se snazili dostat pres bort sjel z gafu a ten krouzek na hlave proste praskl !!!!! Kupovat jen original!!!!!
Odpovědět