Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

jaký echolot

prosím o radu, kolega má člun, do kterého by rád namontoval echolot s GPS; jednalo by se o přístroj do cca 25000,

tedy jakou by si měl koupit značku, i s hlediska servisu

zda je lepší koupit v ČR, nebo jinde

a zda je složité přidělání a seřízení sondy, popřípadě je-li firma která to dělá

loď bude používána v Chorvatsku, Itálii aŘecku

děkuji za odpovědi

Odpovědět

Koukni na toto:

http://www.zbozi.cz/vyrobek/echolot-humminbird-fishfinder-598cxi-hd-si-combo/

Díky, už je vyřešeno

No, ale nenapsal jsi jak:-x

[citace]zz napsal:

No, ale nenapsal jsi jak[/citace]

zakoupen Huminbird, bude namontováno při první návštěvě na jaře v Itálii. Má už domluveno

Zdravím všechny norky.Porádí mi někdo echolot dobrej do norska tak do 8 tis.?díky za každou odpověď

Když echolot, tak dnes už určitě s GPS. Mám snad to nejjednodušší, černobílý LOWRANCE Mark 4 / GPS a jsem spokojen. Umí toho tolik, že já to ani všechno nepotřebuji.

já s GPS nepotřebuji.Mám dobrou v telefonu.tak kdyby někdo měl nějakej otestovanej za rozumnej peníz.Budu rád za každej názor.:-)

Myslím jen doporučení na nejakej model.Né že bych chtěl koupit echolot od někoho z vás :-D

Dobry den.mate nekdo zkusenost s echolotem humminbird fischfinder 561x ?diky za kazdou odpoved

Zdravím všechny, můžu poprosit o doporučení vhodného echolotu? Nepotřebuji GPS, mapy mám na telefonu a je to super. Jezdím Norsko jednou ročně (zatím), jezdíme do fjordů (zatím) i když Petr mě nalákal na ZOOM a malé hloubky, i na šelf. Nicméně chytáme zatím zejména na hloubce, až do 150 m + mníky ve 300 (na to echolot nepotřebuju) ve středním Norsku.

Takže zadání: echolot bez GPS, lepší, ne úplně levnou věc, do cca 12000, raději s real time pruhem, s větším dosahem. Pokud by i někdo prodal to, co nepotřebuje, uvítám. Kdyby to bylo od plátce DPH, tak ideální. Díky. Martin

Ahojte, tak to trochu opráším ....

Doba jde kupředu a technika taky . Přemýšlím o výměně echolotu . Máte někdo nějaký dobrý tip jak se říká - poměr cena - výkon ??

Jen pro info - teď mám Humminbird 570.

Představu o ceně mám tak 20 - max 30 tis. Kč

Díky

Ota

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.