Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jakou používáte obuv do lodi?

Jakou pou?íváte obuv do lodi? Máte stejnou na jaře i v létě? Jakou byste doporučili k plovoucímu obleku?

Odpovědět

Vyzkou?el jsem u? v?elicos,na teplo nohou nosím Hunter,ale spadnout s nimi do vody,to bych určitě nechtěl a do vody taky nejsou,jak je voda nad kotníky, tak do nich teče.K plovoucímu obleku, boty ko?ený a ?něrovací,nad kotníky.Nosím kamioňácký,napu?těný tukem,jak na vojně,

proto?e mám je?tě myslivost,tak půjdu asi do bot od "CHIRUCA",výběr mají velký,cena je drobet vý?,"ale ka?dá laciná věc,je drahá"

Já pou?ívám ?něrovací boty LaCrosse Brawny II 10". Stojí kolem 3 tisíc a jsem naprosto spokojený.Boty jsou lehounké,nepromokavé,nohy jak v bavlnce,a podrá?ka na lodi neklou?e.Fakt mů?u doporučit.

Naki díky za tip, jen ta cena mě překvapila. Na Amazonu je nabízej za 80 doláčů (cca 15 stovek)...

To Hans: Nemám zku?enost se zahraničními eshopy,ale na na?ich jsou stále za cenu kolem 3 tisíc.A to je mám u? 2 roky a cena pořád stejná.

Já pou?ívám velice jednoduché, ale účinné holínky Seafox, které mají supr izolaci. Jedinná nevýhoda je ka?dodenní su?ení holínek. Teplo se srá?í na venkovní straně holinky a je potřeba, je ka?dý den otevřít a vysu?it, jinak hrozí plíseň vnitřní vlo?ky.

Já mám ?něrovací boty od Ice Fish,mají uvnitř vlo?ku,do vody taky s nima mů?u,spokojenost.

Pou?ívám asi 5 let policejní zimní kanady maj goratex vlo?ku a nemaj vadu od kamaráda za 500.Beru je aj na dírky a je?tě? mi v nich zima nebyla.

Já pou?ívám holinky Hunter.Teplej?í boty jsem na noze neměl,noha jak v bavlnce.Občas je mi v nich a? horko.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!