Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Jaké dobré hodinky s měřičem atmosferického tlaku

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Miloš a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)
  • Autor
    Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

zirafa napsal:

chci se zeptat jaké hodinky by jste mě doporučili. Vím že je to dobrá věc protože se dá předejít problémům na moři kvůli bouřce.Já se dívám po značce Hodinky Suunto Vector ale nemám sní žádné zkušenosti.Díky za každou radu.

Hodinky Suunto je určitě dobrá volba. Já sám mám Suunto Core od Sima už řadu let a jsem spokojen. Michal ti určitě poradí nejlíp. Vím, že měl taky Core, ale utopil je. Teď má něco jiného, ale on ti určitě sám řekne. Pokud vím tak vnitřnosti hodinek Suunto jsou stejné, takže záleží jen na designu a s tím spojené ceně. :-D:-D:-D:-D

Došky

Jiří Richtr
    Člen
    (45 odpovědí)

chci se zeptat jaké hodinky by jste mě doporučili. Vím že je to dobrá věc protože se dá předejít problémům na moři kvůli bouřce.Já se dívám po značce Hodinky Suunto Vector ale nemám sní žádné zkušenosti.Díky za každou radu.

casperko1
    Člen
    (47 odpovědí)

asi to tu nepatri ale mam casio prw 2500 a neviem sa dostat k cz alebo sk navodu neviete dakto poradit alebo nemate

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Myslím, že ja ich mám a je k tomu malá knižka návodu o 87 stranách.

casperko1
    Člen
    (47 odpovědí)

vd napsal:

Myslím, že ja ich mám a je k tomu malá knižka návodu o 87 stranách.

kupil by som ho ak uz ti je nepotrebny pomohlo by mi to

🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Kolik bys do nich chtěl maximálně investovat, mám ještě nějaké zajímavé modely od Suntoo.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

co poradíš do cca 8000 Kč?

Jde mi víceméně o počasí ,hory ani potápění asi nehrozí-:)

Díky Ota

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Mám Casio 2500 a tie stáli cca 300€. Ja som s nimi spokojný. Myslím, že i Casperko1 bude.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Mám od Michala Suunto X-Lander, ještě vyrobené ve Finsku. A jsou to hodinky dle mého gusta. Pokud je ještě má, můžu jen doporučit. Casia jsou proti tomu hračky pro děti, měl jsem je taky.

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

hračky pro deti:-)

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Naki napsal: Mám od Michala Suunto X-Lander, ještě vyrobené ve Finsku. A jsou to hodinky dle mého gusta. Pokud je ještě má, můžu jen doporučit. Casia jsou proti tomu hračky pro děti, měl jsem je taky.

Díval jsem se na ně – vypadají pěkně ,nikde jsem neviděl jestli ukazují i teplotu??

Díky Ota

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Já mám skladem tyto kousky, pokud bys měl zájem jsem schopen dát ještě 10% slevu.

http://www.topfishing.eu/hodinky-topfishing/

casperko1
    Člen
    (47 odpovědí)

no ja som s casiami ako pise VD velmi spokojny len sa ich stale ucim ovladat 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

S Casiem mam spatnou zkusenost. Potapecske hodinky i s merenim atmosferickeho tlaku zacaly cca 2 mesice po zaruce spotrebovavat baterii za cca 6 mesicu (bez vady cca 2 roky), oprava by stala 90% ceny hodinek novych :-(:-(:-(

Ted mam Suunta a spokojenost.

Jeste k mereni teploty – tento udaj je vyuzitelny jen za vysokych teplot, protoze jinak je zkreslen teplotou tela.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Už som to tu niekedy dávnejšie spomenul. Od roku 2005 mám Casia Sea-Pathfinder. Používam ich celoročne aj u nás. Stále fachčia spoľahlivo a nemal som s nimi zatiaľ žiadne problémy. Tento rok na jar pred výjazdom do Nórska som v nich menil batérie druhý krát od ich kúpy.

Keď však prestanú fachčiť, určite si kúpim Suunta. :-D8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Jaké dobré hodinky s měřičem atmosferického tlaku

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...