Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jak na velké kelery?
- Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel fridass a poslední změna proběhla před 14 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#6696 27.11.2009 v 15:46
Pro karihavet mi to chytame presne jak pises,ale je to hrozna drina za chvilku ses vyrizenej,ale vysledek se dostavi.Miri ja ti rikal musis vydrzet jednou se do toho hejna trefis a pak je to mazec mam pilkra stribrnyho a cernou a cervenou papriku a kdyz na to padnou dve 90cm tak je to bomba,ale vetsinou ta druha je dost mensi.To ChoChy take rikas urke je urke ja uz jinam nejezdim
#6698 27.11.2009 v 17:15Pro karihavet: navíjel jsi až k lodi bez pauzy? Někteří radí po určité chvíli navíjení zastavit a pak hned zase max. rychlostí nahoru. Prý se často dostaví záběr, když se pilkr po pauze rozjede nahoru.
Je pravda, že letos jsem to párkrát zkusil a když jsem klasicky pilkroval na stejném místě, tak na to prděly:-) Když jsem s pilkrem valil, tak záběry byly. Často právě po té pauze.
#6702 27.11.2009 v 19:30Pro všechny co se se zbláznili do rybolovu v Norsku.Rybařím už více jak
35 let a pamatuji vody plné ryb a břehy s několika málo rybáři.Byl jsem
letos poprvé v Norsku a propadl jsem tomuto rybolovu natolik,že se
nemohu dočkat až příští rok pojedu znovu.Myslím si,že základem úspěchu
je hlavně dobrá parta a vzájemná tolerance a smysl pro humor.Ryby se dají nalovit při příznivém počasí,jejich množství a velikost závisí na
zkušenostech ,ročním období a dané lokalitě.Přeji si jenom,aby tento
nádherný rybolov vydržel za stávájících podmínek co nejdéle a přeji
všem bláznům ,kteří tomuto rybolovu propadli mnoho úlovků.příznivé
počasí a spoustu nezapomenutelných zážitků.
#6703 27.11.2009 v 19:34Pro všechny co se se zbláznili do rybolovu v Norsku.Rybařím už více jak
35 let a pamatuji vody plné ryb a břehy s několika málo rybáři.Byl jsem
letos poprvé v Norsku a propadl jsem tomuto rybolovu natolik,že se
nemohu dočkat až příští rok pojedu znovu.Myslím si,že základem úspěchu
je hlavně dobrá parta a vzájemná tolerance a smysl pro humor.Ryby se dají nalovit při příznivém počasí,jejich množství a velikost závisí na
zkušenostech ,ročním období a dané lokalitě.Přeji si jenom,aby tento
nádherný rybolov vydržel za stávájících podmínek co nejdéle a přeji
všem bláznům ,kteří tomuto rybolovu propadli mnoho úlovků.příznivé
počasí a spoustu nezapomenutelných zážitků.
#6704 27.11.2009 v 19:40[omlouvám se všem za čtyři stejné příspěvky,nebyl to záměr,ale vadná myš.
#6705 27.11.2009 v 21:23nevadí,je to jen technika.
Mi se už kolikrát stalo,když pilkřík letěl dolu a najednou se šňůra zastavila,okamžitě sem překlapěč navijáku přehodil a zásek,pokaždé tam byla ta černá stihačka.
Oni to berou aj,když to letí ke dnu a vůbec s tím nepracujem,vzal mi to pod lodí v 6m a někdy v 50m,ale tato ryba je taková.
Tím myslím kelery kolem metru.
#6706 27.11.2009 v 22:15To sroubek282 uplne me to beres z pusy koukal jsem ze nejezdis moc daleko od urkeho tak ty keleri tam maji stejny manyry,jinak zitra mame schuzi priprava do norska jedem uz v kvetnu,my ty schuze v hospode mame moc radi cau
#6707 28.11.2009 v 5:42ahoj,my jezdíme do chaty Hogset,naproti ostrovu Averoya, Frei a Bergsoya. Nedaleko chaty je most přes úžinu do Tingvollfjordu a Sunndalsfjordu.
Mi taky pálime v květnu,ale porada bude později,teď valím na dravce.
Doufám,že ti velcí keleři tam budou aj letos,ale to uvidíme až na místě.
Ahoj
#6712 28.11.2009 v 12:01pro Salmon.Navíjim bez přerušení
#6726 29.11.2009 v 12:21To Boban.Vítej tedy mezi námi závisláky,-myslím tím norský rybolov.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jak na velké kelery?