Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jak dlouhá je Vaše cesta za dobrým rybolovem???
- Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Holzby a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#48376 3.12.2012 v 8:32
To Mifakm : Já bych tu přepravu viděl v kontextu komfort x čas x náklady. My s partou lítáme Trondheim a zpáteční letenka na příští rok mě stála 6.825,- a mohla být i ještě levnější, kdyby mi to časové pracovní okolnosti dovolily si ten pobyt ještě trošku protáhnout. Doprava na letiště – střídáme se každý rok – takže jednou za tři roky mě to stojí pár stovek (Karviná – Krakow je nějakých 160km a veze nás tam a potom zpět někdo ze známých). Dopravu z Trondheimu do kempu máme v ceně pobytu v kempu. Z časového hlediska je to tak, že ráno si v klídku posnídám, s ostatními se slezeme, přeprava do Krakowa je max dvě hoďky, hoďku dvě počkáme na odlet, za 3 – 5 hodin jsme v Trondheimu (podle toho jestli přestupujeme v Oslu či ne) a do tří hodin včetně nákupu v Orkangeru jsme v kempu. A v naprosté pohodičce, o nějaké únavě z cestování nemůže být ani řeč. Kompletní vercajk nám veze do kempu autokar. Čili letíme s baťůžkem a malým kufříkem. V podstatě bych mohl napsat, že ráno v devět snídám doma a večer v 9 bych mohl chytat.
Možná že lítání by mohla být cesta pro již zkušené norky, kterým trmácení 2 dny v autě už nedělá nejlíp, jak si dopřávat i ty nejsevernější partie Norska. Prostě mládežníci s vercajkem pojedou autem a ti zkušenější si zaletí do Alty nebo do Bodo a mládežníci je potom vyzvednou. V Bodo i v Altě jsem letadlem byl, takže si myslím NO PROBLEM. Za ten komfort a chuť a možnost se na sever vracet si myslím nějaká ta koruna stojí. A navíc Norsko je krásné i z výšky 10km a to už nemluvím například o příletu do Bodo, když je dobrá viditelnost.
#48377 3.12.2012 v 8:522 mthead
No z Krakowa jsou ceny jiné. Já se díval Praha – Bodo. Myslím si že Krakow je z Litoměřic, odkud je romariolt, trochu z ruky 😀 To už by se dalo letět spíše z Německa.
Ale jak říkám a zaznělo tu to také, je to o penězích jestli jsou ochotni dát víc nebo ne.
#48378 3.12.2012 v 8:58To Mifakm : Tohle je třeba jedna z možností, jak si za cca 5 litrů zaletět do Trondheimu a zpět.
My Travel Selections
Outbound
Krakow – Trondheim
Tuesday 25. Jun 2013 10:35 – Terminal: I
Flight DY1515 – LowFare
1 Adult €80.20
Return
Trondheim – Krakow
Saturday 6. Jul 2013 10:55
Flight DY1514 – LowFare
1 Adult €98.60
Total price
(include all taxes and charges) €178.80
Ruční zavazadlo je zdarma, jedno odbavené zavazadlo je za 12,60 EUR.
#48379 3.12.2012 v 9:02To MifakM : Jo jasně, z Litoměřic to úplně ono do Krakowa není :-), ale pro moraváky a slováky to alternativa je celkem solidní.
#48380 3.12.2012 v 9:41Pro MifakM – staříky…Nauč se skloňovat (sorry za to upozornění):-P
Hrubý propočet –
Vyjde-li cesta na Finnmark s trajekty cca 30000,- + víc půjčuje-li si někdo auto,tak při 6-ti lidech 5-8tis.na osobu.(?) Letadlem o 8-10tis dražší na osobu.
#48404 3.12.2012 v 19:12Ahoj,jsem z Kladna a jezdíme na Averoi.Ráno ve dvě odjezd.V devět hod.trajekt Rostok Gedser,pak dvě hod Dánsko,trajekt Helsingor Helinbork a Švédsko,Norsko,cca.21 hod Hamar,tam máme zamluvený hotel.
Ráno po snídani v 8 hod.vyrážíme a ve 14 hod jsme na místě.Cesta vcelku v pohodě.Nazpátek kvůli rybám jezdíme v kuse.Je nám od 50 do 61 roků.Víc je těch starších.Příští rok po deváté.Někdo estu prospí,nebo si čte,probíráme všechno možné i nemožné a cesta utíká.Je to 2 100 km + trajekty.
Kvlada
#48409 3.12.2012 v 19:50Tak poku to máte do Prahy takovej kousek tak Vás čekáme na sraz RYBOLOV NORSKO 16.2.2013 Bude to super !!!! Elita NORSKA……..:-D
Včas se přihlašte. Už je min. sto lidí nahlášenejch. S pozdravem ZERP
Vše máte viz. rybolovnorsko v Praze
#48414 4.12.2012 v 7:08Ahoj, tak se taky přidám.
Jezdíme na Gurskoy (pod Alesund). Cesta tak +- 2000km. Start okolo 16hod z Prahy směr Rostock,,, noční trajekt (a kajuta na spaní),,, ráno Trelleborg a cesta po dálnici až za Lillehammer ,,, konktétně do Elstad camp (super ubytování v chatě kam se nás v pohodě vejde 6 za 350 NOK celkem). Ráno pak do pohody vyrážíme na zbytek cesty a kocháme se krajinou :-):-D
Cesta zpět je pak na jeden zátah po mostě do Dánska a trajektem do Německa (ten volíme vždy aktuálně podle času příjezdu – buď Rodby-Puttgarden , nebo Gedser-Rostock, kterej je lepší)
Lovu zdar Holzby
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jak dlouhá je Vaše cesta za dobrým rybolovem???