Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Jak dlouhá je Vaše cesta za dobrým rybolovem???

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Holzby a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

To Mifakm : Já bych tu přepravu viděl v kontextu komfort x čas x náklady. My s partou lítáme Trondheim a zpáteční letenka na příští rok mě stála 6.825,- a mohla být i ještě levnější, kdyby mi to časové pracovní okolnosti dovolily si ten pobyt ještě trošku protáhnout. Doprava na letiště – střídáme se každý rok – takže jednou za tři roky mě to stojí pár stovek (Karviná – Krakow je nějakých 160km a veze nás tam a potom zpět někdo ze známých). Dopravu z Trondheimu do kempu máme v ceně pobytu v kempu. Z časového hlediska je to tak, že ráno si v klídku posnídám, s ostatními se slezeme, přeprava do Krakowa je max dvě hoďky, hoďku dvě počkáme na odlet, za 3 – 5 hodin jsme v Trondheimu (podle toho jestli přestupujeme v Oslu či ne) a do tří hodin včetně nákupu v Orkangeru jsme v kempu. A v naprosté pohodičce, o nějaké únavě z cestování nemůže být ani řeč. Kompletní vercajk nám veze do kempu autokar. Čili letíme s baťůžkem a malým kufříkem. V podstatě bych mohl napsat, že ráno v devět snídám doma a večer v 9 bych mohl chytat.

Možná že lítání by mohla být cesta pro již zkušené norky, kterým trmácení 2 dny v autě už nedělá nejlíp, jak si dopřávat i ty nejsevernější partie Norska. Prostě mládežníci s vercajkem pojedou autem a ti zkušenější si zaletí do Alty nebo do Bodo a mládežníci je potom vyzvednou. V Bodo i v Altě jsem letadlem byl, takže si myslím NO PROBLEM. Za ten komfort a chuť a možnost se na sever vracet si myslím nějaká ta koruna stojí. A navíc Norsko je krásné i z výšky 10km a to už nemluvím například o příletu do Bodo, když je dobrá viditelnost.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 mthead

No z Krakowa jsou ceny jiné. Já se díval Praha – Bodo. Myslím si že Krakow je z Litoměřic, odkud je romariolt, trochu z ruky 😀 To už by se dalo letět spíše z Německa.

Ale jak říkám a zaznělo tu to také, je to o penězích jestli jsou ochotni dát víc nebo ne.

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

To Mifakm : Tohle je třeba jedna z možností, jak si za cca 5 litrů zaletět do Trondheimu a zpět.

My Travel Selections

Outbound

Krakow – Trondheim

Tuesday 25. Jun 2013 10:35 – Terminal: I

Flight DY1515 – LowFare

1 Adult €80.20

Return

Trondheim – Krakow

Saturday 6. Jul 2013 10:55

Flight DY1514 – LowFare

1 Adult €98.60

Total price

(include all taxes and charges) €178.80

Ruční zavazadlo je zdarma, jedno odbavené zavazadlo je za 12,60 EUR.

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

To MifakM : Jo jasně, z Litoměřic to úplně ono do Krakowa není :-), ale pro moraváky a slováky to alternativa je celkem solidní.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Pro MifakM – staříky…Nauč se skloňovat (sorry za to upozornění):-P

Hrubý propočet –

Vyjde-li cesta na Finnmark s trajekty cca 30000,- + víc půjčuje-li si někdo auto,tak při 6-ti lidech 5-8tis.na osobu.(?) Letadlem o 8-10tis dražší na osobu.

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

Ahoj,jsem z Kladna a jezdíme na Averoi.Ráno ve dvě odjezd.V devět hod.trajekt Rostok Gedser,pak dvě hod Dánsko,trajekt Helsingor Helinbork a Švédsko,Norsko,cca.21 hod Hamar,tam máme zamluvený hotel.

Ráno po snídani v 8 hod.vyrážíme a ve 14 hod jsme na místě.Cesta vcelku v pohodě.Nazpátek kvůli rybám jezdíme v kuse.Je nám od 50 do 61 roků.Víc je těch starších.Příští rok po deváté.Někdo estu prospí,nebo si čte,probíráme všechno možné i nemožné a cesta utíká.Je to 2 100 km + trajekty.

Kvlada

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Tak poku to máte do Prahy takovej kousek tak Vás čekáme na sraz RYBOLOV NORSKO 16.2.2013 Bude to super !!!! Elita NORSKA……..:-D

Včas se přihlašte. Už je min. sto lidí nahlášenejch. S pozdravem ZERP

Vše máte viz. rybolovnorsko v Praze

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Ahoj, tak se taky přidám.

Jezdíme na Gurskoy (pod Alesund). Cesta tak +- 2000km. Start okolo 16hod z Prahy směr Rostock,,, noční trajekt (a kajuta na spaní),,, ráno Trelleborg a cesta po dálnici až za Lillehammer ,,, konktétně do Elstad camp (super ubytování v chatě kam se nás v pohodě vejde 6 za 350 NOK celkem). Ráno pak do pohody vyrážíme na zbytek cesty a kocháme se krajinou :-):-D

Cesta zpět je pak na jeden zátah po mostě do Dánska a trajektem do Německa (ten volíme vždy aktuálně podle času příjezdu – buď Rodby-Puttgarden , nebo Gedser-Rostock, kterej je lepší)

Lovu zdar Holzby

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Jak dlouhá je Vaše cesta za dobrým rybolovem???

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...