Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012
- Toto téma obsahuje celkem 582 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sroubek282 a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#27163 28.11.2011 v 18:42
2 Šroubek
Já už jsem to Peťo přepočítal na vzdálenost ve vztahu k Tobě – kratší nohy = delší cesta
A tmu jsem neměl, viděl jsem naprosto všechno
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#27164 28.11.2011 v 18:50Pafka napsal:
2 Šroubek
Já už jsem to Peťo přepočítal na vzdálenost ve vztahu k Tobě – kratší nohy = delší cesta
A tmu jsem neměl, viděl jsem naprosto všechno
tak ty určitě dostaneš pouze sifon a to ke kávě!!!!!!!!!
#27165 28.11.2011 v 18:532 Šroubek
Káva se sifóóónem je dokonce víc, než jsem očekával 🙂 Jsi kámoš 🙂
#27168 28.11.2011 v 19:24Pafko,nezapomeň taky na pokračování srazu v chodbách Zvoničky.Tam musíme nachystat taky nějakou zásobu.
#27169 28.11.2011 v 19:31Naki napsal:
Pafko,nezapomeň taky na pokračování srazu v chodbách Zvoničky.Tam musíme nachystat taky nějakou zásobu.
Paní vedooocí sa na vás těší chlapiska,moc dobře si pamatuje….8-)8-)
k dnešku přihlášeno 65 hostů
#27171 28.11.2011 v 20:32NAKI, buď v klidku, už mám od Šroubka slíbenou kávu se sodou 🙂
#27195 29.11.2011 v 7:44Kluci dík za info.
Šroubku, vzhledem k tomu, že se přihlásil Žirafa na nocleh (je z naší skupiny co jezdíme do Norska),tak se hlásím k noclehu taky. Ještě ale nevím zda určitě budeme dva.Chce se mnou jet jeden kolega z Rajhradu.
Pokud je zde někdo z okolí, kdo by se chtěl s nama ještě svézt tak se ozvite.
#27208 29.11.2011 v 18:20Rk napsal:
Kluci dík za info.
Šroubku, vzhledem k tomu, že se přihlásil Žirafa na nocleh (je z naší skupiny co jezdíme do Norska),tak se hlásím k noclehu taky. Ještě ale nevím zda určitě budeme dva.Chce se mnou jet jeden kolega z Rajhradu.
Ano,Žirafa má zabukované spaní pro dvě osoby v hotelu Maria Skála..
U Tebe Radku mám napsané aj s Tebů celkem tři osoby,dej mi potom vědět,jak to dopadne
;-),myslel sem,že dojedete tak jak loni…;-)
#27221 30.11.2011 v 14:34sroubek282 napsal:
Rk napsal:
Kluci dík za info.
Ano,Žirafa má zabukované spaní pro dvě osoby v hotelu Maria Skála..
U Tebe Radku mám napsané aj s Tebů celkem tři osoby,dej mi potom vědět,jak to dopadne
,myslel sem,že dojedete tak jak loni…
Jo loni semnou jela manželka a dcera, a prý už viděly a slyšely všechno takže mám jet bez nich. proto se mi bude hodit nocleh, nebudu mít šoféra :-D:-S
#27223 30.11.2011 v 18:54tento,nebo příští týden jdu za našim mysliveckým združením a pokusím sa sehnat srnčí nebo kančí na guláš,jak budu vědět co a jak tak to tu bude okamžitě viset…. 😉
#27246 1.12.2011 v 12:55Fotky sálu jsem hodil na první stránku.
#27252 1.12.2011 v 18:47Sim napsal:
Fotky sálu jsem hodil na první stránku.
jak píše Sim,sál je opravdu velký a vše je nové…
Myslím,že v březnu se bude všem líbit…;-)
#27253 1.12.2011 v 19:05A jako hymnu budeme mít KABÁTY
[yt=iFqPo-REjWg=yt]iFqPo-REjWg[/yt]:-D
#27254 1.12.2011 v 21:03Sroubku. Doporučuji zvěřinu z mladého kusu divočáka – sele, lončák. V březnu je srnčí hájené. Srnčí je aromatické a já osobně je nemusím. Samozřejmě Vám všem ve Spálově přeji příjemnou zábavu. Do Norska vždy beru cca 12 – 15 kg zvěřiny – svíčková, pečení apod. Jinak, kdyby jsi nemohl zvěřinu sehnat, máš na mě spojení můžeme se domluvit. Nemám problém to zajistit a předat Pafkovi, který tam jistě pojede od přátelských myslivců. V březnu již chodí odražení lončáci sami a loví se dobře. Nevím jaké jsou poměry ve Spálově, ale dobře pečený bůček a plecko z divočáka je snad to nejlepší (hodně cibule a kmínu) hosté doslova “žrali” jen pečený bok přesto, že měli kvalitní svíčkovou.
#27257 2.12.2011 v 3:14kim napsal:
Sroubku. Doporučuji zvěřinu z mladého kusu divočáka – sele, lončák. V březnu je srnčí hájené. Srnčí je aromatické a já osobně je nemusím. Samozřejmě Vám všem ve Spálově přeji příjemnou zábavu. Do Norska vždy beru cca 12 – 15 kg zvěřiny – svíčková, pečení apod. Jinak, kdyby jsi nemohl zvěřinu sehnat, máš na mě spojení můžeme se domluvit. Nemám problém to zajistit a předat Pafkovi, který tam jistě pojede od přátelských myslivců. V březnu již chodí odražení lončáci sami a loví se dobře. Nevím jaké jsou poměry ve Spálově, ale dobře pečený bůček a plecko z divočáka je snad to nejlepší (hodně cibule a kmínu) hosté doslova “žrali” jen pečený bok přesto, že měli kvalitní svíčkovou.
Díky,za ochotu a radu…
Pokud by to neklaplo tady u nás,tak by sme sa určitě nějak domluvili a neco by sme podnikli… 😉
Škoda,že v tu dobu budete ve světě,ale snad příště se setkáme a pokecáme…
Díky 😉
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012