Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 583)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Šroubek

Já už jsem to Peťo přepočítal na vzdálenost ve vztahu k Tobě – kratší nohy = delší cesta

A tmu jsem neměl, viděl jsem naprosto všechno

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Pafka napsal:

2 Šroubek

Já už jsem to Peťo přepočítal na vzdálenost ve vztahu k Tobě – kratší nohy = delší cesta

A tmu jsem neměl, viděl jsem naprosto všechno

tak ty určitě dostaneš pouze sifon a to ke kávě!!!!!!!!!

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Šroubek

Káva se sifóóónem je dokonce víc, než jsem očekával 🙂 Jsi kámoš 🙂

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Pafko,nezapomeň taky na pokračování srazu v chodbách Zvoničky.Tam musíme nachystat taky nějakou zásobu.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Naki napsal:

Pafko,nezapomeň taky na pokračování srazu v chodbách Zvoničky.Tam musíme nachystat taky nějakou zásobu.

Paní vedooocí sa na vás těší chlapiska,moc dobře si pamatuje….8-)8-)

k dnešku přihlášeno 65 hostů

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

NAKI, buď v klidku, už mám od Šroubka slíbenou kávu se sodou 🙂

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Kluci dík za info.

Šroubku, vzhledem k tomu, že se přihlásil Žirafa na nocleh (je z naší skupiny co jezdíme do Norska),tak se hlásím k noclehu taky. Ještě ale nevím zda určitě budeme dva.Chce se mnou jet jeden kolega z Rajhradu.

Pokud je zde někdo z okolí, kdo by se chtěl s nama ještě svézt tak se ozvite.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Rk napsal:

Kluci dík za info.

Šroubku, vzhledem k tomu, že se přihlásil Žirafa na nocleh (je z naší skupiny co jezdíme do Norska),tak se hlásím k noclehu taky. Ještě ale nevím zda určitě budeme dva.Chce se mnou jet jeden kolega z Rajhradu.

Ano,Žirafa má zabukované spaní pro dvě osoby v hotelu Maria Skála..

U Tebe Radku mám napsané aj s Tebů celkem tři osoby,dej mi potom vědět,jak to dopadne

;-),myslel sem,že dojedete tak jak loni…;-)

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Rk napsal:

Kluci dík za info.

Ano,Žirafa má zabukované spaní pro dvě osoby v hotelu Maria Skála..

U Tebe Radku mám napsané aj s Tebů celkem tři osoby,dej mi potom vědět,jak to dopadne

,myslel sem,že dojedete tak jak loni…

Jo loni semnou jela manželka a dcera, a prý už viděly a slyšely všechno takže mám jet bez nich. proto se mi bude hodit nocleh, nebudu mít šoféra :-D:-S

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

tento,nebo příští týden jdu za našim mysliveckým združením a pokusím sa sehnat srnčí nebo kančí na guláš,jak budu vědět co a jak tak to tu bude okamžitě viset…. 😉

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Fotky sálu jsem hodil na první stránku.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sim napsal:

Fotky sálu jsem hodil na první stránku.

jak píše Sim,sál je opravdu velký a vše je nové…

Myslím,že v březnu se bude všem líbit…;-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

A jako hymnu budeme mít KABÁTY

[yt=iFqPo-REjWg=yt]iFqPo-REjWg[/yt]:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Sroubku. Doporučuji zvěřinu z mladého kusu divočáka – sele, lončák. V březnu je srnčí hájené. Srnčí je aromatické a já osobně je nemusím. Samozřejmě Vám všem ve Spálově přeji příjemnou zábavu. Do Norska vždy beru cca 12 – 15 kg zvěřiny – svíčková, pečení apod. Jinak, kdyby jsi nemohl zvěřinu sehnat, máš na mě spojení můžeme se domluvit. Nemám problém to zajistit a předat Pafkovi, který tam jistě pojede od přátelských myslivců. V březnu již chodí odražení lončáci sami a loví se dobře. Nevím jaké jsou poměry ve Spálově, ale dobře pečený bůček a plecko z divočáka je snad to nejlepší (hodně cibule a kmínu) hosté doslova “žrali” jen pečený bok přesto, že měli kvalitní svíčkovou.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kim napsal:

Sroubku. Doporučuji zvěřinu z mladého kusu divočáka – sele, lončák. V březnu je srnčí hájené. Srnčí je aromatické a já osobně je nemusím. Samozřejmě Vám všem ve Spálově přeji příjemnou zábavu. Do Norska vždy beru cca 12 – 15 kg zvěřiny – svíčková, pečení apod. Jinak, kdyby jsi nemohl zvěřinu sehnat, máš na mě spojení můžeme se domluvit. Nemám problém to zajistit a předat Pafkovi, který tam jistě pojede od přátelských myslivců. V březnu již chodí odražení lončáci sami a loví se dobře. Nevím jaké jsou poměry ve Spálově, ale dobře pečený bůček a plecko z divočáka je snad to nejlepší (hodně cibule a kmínu) hosté doslova “žrali” jen pečený bok přesto, že měli kvalitní svíčkovou.

Díky,za ochotu a radu…

Pokud by to neklaplo tady u nás,tak by sme sa určitě nějak domluvili a neco by sme podnikli… 😉

Škoda,že v tu dobu budete ve světě,ale snad příště se setkáme a pokecáme…

Díky 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 583)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...