Tak já jsem dorazil ze srazu až teď. To byl víkend…..:-S:-D:-D:-D
Ne, nehledejte v tom co píšu žádnou zášť, naopak. Včera když jsme odjížděli ze Spálovského mlýna jsme se s manželkou shodli, co je krásných míst v téhle zemičce, zastrčených v takových “prdelkách” ani to člověk neví a přijde na to, až když se tam octne shodou náhody, jakou byl sraz rybářů. Tak nějak jsem si při odjezdu posteskl, kdy pak asi se sem člověk dostane znovu.
Ze Spálova jsme si to namířili do Kroměříže, kde jsme měli zamluven pobyt do neděle v hotelu Černý orel s pivním balíčkem. Proto jsem se vrátil až teď.
Pánové, co Vám mám povídat, luxusní ubytování, perfektní jídlo v ceně prohlídka pivovaru a 20, slovy dvacet piv ke konzumaci. Pivo výborné, včera čepovali 7 druhů, vše z jejich produkce.
Jedna chybička se do tohoto příspěvku o hodnocení víkendu vloudila, nechválil jsem zatím akci pořádanou Šroubkem, a to pro to, že to udělali už na třech stránkách jiní. Do Spálova jsem se však nečekaně vrátil hned dnes cestou z Kroměříže, tak strašně se mi Šroubku “stýskalo”. Potvrdilo se tak pravidlo “Nikdy neříkej NIKDY.”
Zapoměl jsem v recepci na Maria skále občanku a přišel na to, když jsme se ubytovávali v Kroměříži, a to jsem si dělal srandu z manželky, když nemohla najít tu svou.
Takže ještě jednou hodnocení víkendu: bylo to perfektní díky Šroubkovi a o tom Černému orlu jsem si nechtěl nechat pro sebe. Co je dobré, se má chválit. Všem doporučuji.
Jen akce “Šroubek” bude bohužel asi až za rok. DOUFÁM a těším se. 😀