Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 583)
  • Autor
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

ůsměv a dobrá nálada nám určitě nechyběla…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sim neměl skoro ani chvilku na jídlo…

Měl se taky co ohánět a povídat…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Honza Dufek měl taky spoustu práce…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

No a tímto můžem říct,že letošní sezona byla úspěšně zahájená…

3…2…1…. start…8-)8-)8-)

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

šroubku díky,sraz byl opět super,tak zase za rok,nebo žeby dříve……;-):-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

upir napsal:

šroubku díky,sraz byl opět super,tak zase za rok,nebo žeby dříve……

Nene,zase až příští rok…sezona začala,máme toho dost na práci a hlavně přípravy na Norsko….8-)8-)8-)

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

Klobouk dolů šroubku, velice dobrá akce, skvělé jídlo i pivko. Musím ti vzdát poklonu, protože dostat tolik příznivců mořského rybolovu do malé vesničky na severu moravy, to je fakt skvělé. Nakoupeny skvělé zbraně a za 27 hurá na soroyu.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

To šroubek,tak to máš pravdu,přípravy jsou v plném proudu,už jen nějakých 34 a vyrážíme ……. :-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

a takto sem poznal nové kamarády…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Slavo nám aj zahrál…

Jan králík
    Člen
    (49 odpovědí)

ŠROBKU děkujeme TI za velmy krásné a perfektně zorganizované setkání×(bláznů NORSKÉHO RYBOLOVU).Bylo to super!Za partu z Huléna,chropyně a Strážnice ještě jednou DÍK.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Se zpožděním, ale taky se připojuji k obrovskému poděkování “malému velkému muži” Šroubkovi za skvělý sraz, ke kterému nemám jedinou výtku!!!

Měl jsem možnost být tam už o den dříve, tak jsem měl i více času na pokec se Šroubkem a spoustou nových přátel.

Ještě jednou díky a už se těším na další sraz;-)

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Bylo to fajn, Šroubesu;-) Mně se to možná, ale kapku víc líbilo v té staré hodpodě. Bylo to takový “stylovější”:-D

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Tak já jsem dorazil ze srazu až teď. To byl víkend…..:-S:-D:-D:-D

Ne, nehledejte v tom co píšu žádnou zášť, naopak. Včera když jsme odjížděli ze Spálovského mlýna jsme se s manželkou shodli, co je krásných míst v téhle zemičce, zastrčených v takových “prdelkách” ani to člověk neví a přijde na to, až když se tam octne shodou náhody, jakou byl sraz rybářů. Tak nějak jsem si při odjezdu posteskl, kdy pak asi se sem člověk dostane znovu.

Ze Spálova jsme si to namířili do Kroměříže, kde jsme měli zamluven pobyt do neděle v hotelu Černý orel s pivním balíčkem. Proto jsem se vrátil až teď.

Pánové, co Vám mám povídat, luxusní ubytování, perfektní jídlo v ceně prohlídka pivovaru a 20, slovy dvacet piv ke konzumaci. Pivo výborné, včera čepovali 7 druhů, vše z jejich produkce.

Jedna chybička se do tohoto příspěvku o hodnocení víkendu vloudila, nechválil jsem zatím akci pořádanou Šroubkem, a to pro to, že to udělali už na třech stránkách jiní. Do Spálova jsem se však nečekaně vrátil hned dnes cestou z Kroměříže, tak strašně se mi Šroubku “stýskalo”. Potvrdilo se tak pravidlo “Nikdy neříkej NIKDY.”

Zapoměl jsem v recepci na Maria skále občanku a přišel na to, když jsme se ubytovávali v Kroměříži, a to jsem si dělal srandu z manželky, když nemohla najít tu svou.

Takže ještě jednou hodnocení víkendu: bylo to perfektní díky Šroubkovi a o tom Černému orlu jsem si nechtěl nechat pro sebe. Co je dobré, se má chválit. Všem doporučuji.

Jen akce “Šroubek” bude bohužel asi až za rok. DOUFÁM a těším se. 😀

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Jo jo bylo to super.za rok se těším zase u toho šrobečka šikovnýho.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 583)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...