Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
polojasno

IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Ahooj všem,tak a je to tady...rok s rokem sa pomalu blíží a je třeba opět neco trochu zorganizovat.

Letos máme větší a lepší prostory,vzhledem k velkému zájmu sem musel přemístit akci do vedlejšího sálu 8-)

Kdo bude chtít večeřet,tak mi to prosím tady napište,ať víme kolik toho nachystat.

Jako hlavní jídlo bude řízek a bramborový salát,potom ještě uděláme prase na grilu a dál bude určitě ještě něco

Kdo má zájem,tak se mi tu hlaste a já zbytek zařídím

Ubytování sem dodám během příštího týdne,to budu vědět přesně kolik míst.

Kapacita sálu je 250 míst pohodlně k sezení,takže už se nestane,že bude každá židle dobrá,tak jak loni.Loni nás došlo spoustu.

Kdo bude chtít poslat pozvánku meilem,tak mi napište meila a já ju pošlu.

meil:sroubek282@seznam.cz

tel :731158394

PRODEJNÍ AKCE:

Od 15:00 do 18:00 proběhne v SOKOLOVNĚ SPÁLOV PRODEJNÍ AKCE

Této akce se budou účastnit:

RYBOLOV NORSKO-Michal Simčo,Pavel Brázda

Prodej-prutů,navijáků,obleků,nástrah,nože Mora a vše co patří k mořskému rybolovu a dokonce prodej nástrah do TROPICKÝCH MOŘÍ!!!!!

Speciální objednávky zasílejte přímo na

RYBOLOV NORSKO a vše bude dovezeno do Spálova a bez poštovného!!!

CA RYBAŘENÍ NORSKO-JAN DUFEK

Prodej-nástrah,jigových hlav,průtů a vše co nabízí CA RYBAŘENÍ NORSKO

Speciální objednávky také zasílejte na

CA RYBAŘENÍ NORSKO a opět vše bude dovezeno do Spálova bez poštovného!!!!

CK Wohanka Group - doprodej rybářských zájezdů za zvýhodněné ceny na rok 2012!!!!!!

Včera sem domluvil pro nocležníky,kteří budou spát v hotelu Maria skála odvoz do Spálova a aj ze Spálova.

Je domluvena 8 místná dodávka,která vás odveze a aj doveze.

Bude to asi takto,dám sem tel.číslo,jak dojedete sa ubytovat,zavoláte a přijede pro vás.Za jednu jízdu chce 250 kč když se Spálovský kopec bude muset objet skrz počasí,pokud ne tak cena půjde určitě dolu.Ale to uvidíme jak bude vypadat přímá cesta dolů v březnu.

Když bude plná dodávka tak jedna cesta na jednoho vyjde cca 30kč.

Detaily ještě když tak doladíme,ale auta můžete nechat dole a nebát se o své miláčky.

Přihlášení hosté:

Kriško Dušan -4-nocleh u Stromu

Škrobánek Zdenek- 6

Šarosi Josef -9-nocleh 5 Zvonička,4 hotel Maria Skála

Naki -2-nocleh Zvonička

Jendrulek Adam -1-nocleh Spálov

Mima-4-nocleh hotel Maria Skála

Dvořáček Laďa -6 -nocleh Maria Skála

Strak Michal -4

Dufek Jan -2 -nocleh Spálov

Genšerovský Tomáš-4

Wohanka Team -2 -nocleh Spálov

Kryl Radek -2 -nocleh Spálov

Upír -3

Beďa -1

Mudr.Wiecek Petr (Tajli) -2

Kral David -1

Antonov R. -8

Zbořil Radek -2

Pafka -5 -nocleh Zvonička

Žirafa -2 -nocleh Maria skála

Simčo Michal -3

Lušovský Petr -2

team Rockeři-2 -nocleh Zvonička

Richter Zbyněk-10

Jakubík-2

Milošek-2

Pepek-4

Mi.Bo-3

Jedla-1

Step-2

Ladik-5

Bubis-Radek Bureš-3

Walig-5

Mattes77-1

Libosvár L.-4

Najkralik-3

Richter Mirek-1

Břez Pepa-6

Kikibut-2

Richter Tomáš-1

Yetti-4

Juřina Josef-1

Jimmi-2

Emil Korduliak-4

Radyn-1

Sláma Zdenek-2

Monty-2

Janek-5

Benet-8

Fuňa Slavomír-4

Heyder Peter-2

Celkem k dnešku přihlášeno 166 hostů

Odpovědět

no a trochu z organizace...

na spaní už je zabukováno 27 míst,viz strana 1...

ale mám to dnes potvrzeno....

na spaní je ještě volných 61míst...

ve Spálově už není ani jedno,ale...spaní je kousek od Spálova,jedno místo na spaní je 2,5 km od Spálova-vesnice Luboměř..

další je na hotelu SPÁLOVSKÝ MLÝN-cca 4,5 km od Spálova,ale díky tomu,že bude březen a nepustím Vás kopcem dolů,který je opravdu mazec,jinak kopcem dolů je to 3km,ale musí se to objiždět v zimních a jarních měsících...

Cena je všude se snídaní to sem si vyšlapal!!!Luboměř 300kč,Spálovský Mlýn 350 kč,Zvonička je už bohužel plná...a restaurace u Stromu taky..

Samotného mne mrzí,že tady ve Spálově není kapacita ubytování velká,ale dělám max. aby to bylo co nejblíž...a nejlevnější..

A dokonce už máme 4 hosty až z Piešťan zo Slovenska

;-)

Ahoj Šroubku,nic si z těch dvou nedělej,když člověk neví,kdy má skončit,tak je to smutné,o to víc,že se jedná,prý,o dospěláky.Myslel jsem,že to je vlákno o srazu ve Spálově,ale zatím pouze čtu většinou trapné narážky na tvou osobu.Připadám si jak ve školce a ne na webu o norské rybařině.Doufám,že se dva dotyční alespoň trochu začervenají,pokud to mělo být vtipné,tak jsem se opravdu nezasmál.8-O

Jinak na sraz já + 2.

2 upir

šroubek moc dobře ví jak to oba myslíme a je mu taky jasné, že ho máme moc rádi.

Ale holt komu není z hůry dáno v apatice nekoupí...

[citace]upir napsal:

Ahoj Šroubku,nic si z těch dvou nedělej,když člověk neví,kdy má skončit,tak je to smutné,o to víc,že se jedná,prý,o dospěláky.Myslel jsem,že to je vlákno o srazu ve Spálově,ale zatím pouze čtu většinou trapné narážky na tvou osobu.Připadám si jak ve školce a ne na webu o norské rybařině.Doufám,že se dva dotyční alespoň trochu začervenají,pokud to mělo být vtipné,tak jsem se opravdu nezasmál.

Jinak na sraz já + 2.[/citace]

v klidu :-),zapsáno...

2 Upír

"No comment" se říkalo na hradě - a tady to platí stonásobně !!!

Vážený kolego, víš o nás něco (myšleno o vztahu Pafka x MifakM x Šroubek a další), že hodnotíš naše vztahy? Věř tomu, že Šroubek je dospělej a svéprávnej a dokázal by se ohradit sám. Jenže k tomu není důvod, protože jsme kámoši a víme, že se jedná o srandu. Takže příště radši jen k tomu, do čeho vidíš a ne k tomu, co se domníváš. V tom může být zásadní rozdíl, P.

[citace]Pafka napsal:

2 Upír

"No comment" se říkalo na hradě - a tady to platí stonásobně !!!

Vážený kolego, víš o nás něco (myšleno o vztahu Pafka x MifakM x Šroubek a další), že hodnotíš naše vztahy? Věř tomu, že Šroubek je dospělej a svéprávnej a dokázal by se ohradit sám. Jenže k tomu není důvod, protože jsme kámoši a víme, že se jedná o srandu. Takže příště radši jen k tomu, do čeho vidíš a ne k tomu, co se domníváš. V tom může být zásadní rozdíl, P.[/citace]

Přátele,kamaradi,rybáři....

Já sem s těma klukama opravdu kamarád a jenom sa tak dráždíme,do Mifaka sem taky zajel,když neco pořádal a bylo vše v pohodě...mi to nevadí a žije to tu...já si udělám co musím,kluci si udělajooo prdel no a je to...a já na ně udělááám blééééééé ;-)

Upíre,neboj,je to jenom opravdu kamarádské štenkrování,nic víc,nic míň..

Po netu nejde poznat,kdo sa zná a kdo ne,toto je nevýhoda psaného textu...

Doufám,že vás všecky uvidím na srazu a stoopnem si k baru a krásně pokecáme..8-)8-)

Jo a k dnešku je nás 40 přihlášených

Šróbku, díky moc za Tvůj nadhled, nemám rád dusno :-)

Už aby byl březen, už se na Tebe, ty kluku ušatá, těším :-D

A držím palce, ať to stejně jako Mifak v pohodě zvládneš :-):-D:-D:-D

Mifak,tak tak,komu není z hůry dáno....,ale o tom ty přece něco víš..

Pafka,váš vztah neřeším,nic se nedomnívám,jen tu čtu ty vaše dětské poznámky a uvažuji,jestli jsem na rybářském fóru,nebo v pomocné škole.Ono všeho moc někdy škodí.Přeber si to,jak chceš....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

Šróbku, díky moc za Tvůj nadhled, nemám rád dusno

Už aby byl březen, už se na Tebe, ty kluku ušatá, těším

A držím palce, ať to stejně jako Mifak v pohodě zvládneš [/citace]

Díky,je pravda,že teď to mám trochu našlapané,ale pomalu už bude všecko zařízené...

Ozvučení už mám domluvené,spaní je už vlastně taky domluvené,sál už dávno ;-),občerstvení taky..

Prasátko je ještě pidi,ale do března krásně vyroste a potom ho sež...:-).

Pánové,místo řízku bude prostě Spálovský guláš a vše k tomu co patří a to už měnit nebudu,na vaření gulášu sa bude podílet aj moja máti a ta vaří teda,šak nekeří už od ní neco koštli...8-O

Těším sa na všechny ogařiska...8-)8-)

Na komíně nebude sedět nikdo a na schodách taky ne...

Klidně vemte aj manželky,přítelkyně...

Zvukař je schopný udělat zábavu,tanec,zpěv...:-) atd atd....

Peťo, když už máš všechno zařízený, co budeš dělat do března??? Zvolni člověče, jinak se budeš nudit :-D :-D

Ale jinak jsi pašááááák (to mi dnes zase neblbne klávesnice - napsal jsem více á, aby bylo patrné, že tě chválím a že se do tebe nenavážím) :-D:-D:-D

Jinak příště jsou manželky a přítelkyně na ostatních, já mám splněno. Já si klidně zatančím s Tebou :-D:-D:-D

Čuz Petře,

připojuji se k Pafkovi,taky jsme spolu dopoledne seděli u nás,hned potom,co odešel Sim a Vili Horniš ze Slovenska. Ty naše "narážky" snad bereš jako legraci a ne jako navážení se do tebe. Snad se už nějaký pátek známe a náš splečný humor taky.

A co jsem jedl od tvé mamky,tak to bylo super. Hlavně ty domácí zavařené konzervy na Bakkanu,to nemělo chybu. Možná přijedu do Spálova ještě se dvěma kamarády z Brna,ale ještě to není na 100%.

Ahoj a hezký večer

[citace]Naki napsal:

Čuz Petře,

připojuji se k Pafkovi,taky jsme spolu dopoledne seděli u nás,hned potom,co odešel Sim a Vili Horniš ze Slovenska. Ty naše "narážky" snad bereš jako legraci a ne jako navážení se do tebe. Snad se už nějaký pátek známe a náš splečný humor taky.

A co jsem jedl od tvé mamky,tak to bylo super. Hlavně ty domácí zavařené konzervy na Bakkanu,to nemělo chybu. Možná přijedu do Spálova ještě se dvěma kamarády z Brna,ale ještě to není na 100%.

Ahoj a hezký večer[/citace]

Jasné chlapiska,všechno je v naprostém pořádku...:-)

Dej mi potom vědět,kolik vás dohookne 8-)

Kurňa Šroubku, dělali si z tebe srandu, že chodíš spat před slepicama, ale jak tak koukám, je asi fakt, že před nima aji vstáváš. Ty brďo, čas 04:06:52 to je výkon. Ale já su typ "sova" a píšu ještě "včera" i když dnes, za chvílu si pudu trochu zdřímnót na dnešek a v 8.00 musím byt na značkách. Tož "dobró". Pozor, nepleť si z "dobrej"

Čau Šroubku, hodil sem ti odkaz do toho pravýho sloupce pod "Akce, srazy" jak tam byl předtím odkaz na sraz na Jižní Moravě.

;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....