Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012
- Toto téma obsahuje celkem 582 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sroubek282 a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#26973 22.11.2011 v 18:43
no a trochu z organizace…
na spaní už je zabukováno 27 míst,viz strana 1…
ale mám to dnes potvrzeno….
na spaní je ještě volných 61míst…
ve Spálově už není ani jedno,ale…spaní je kousek od Spálova,jedno místo na spaní je 2,5 km od Spálova-vesnice Luboměř..
další je na hotelu SPÁLOVSKÝ MLÝN-cca 4,5 km od Spálova,ale díky tomu,že bude březen a nepustím Vás kopcem dolů,který je opravdu mazec,jinak kopcem dolů je to 3km,ale musí se to objiždět v zimních a jarních měsících…
Cena je všude se snídaní to sem si vyšlapal!!!Luboměř 300kč,Spálovský Mlýn 350 kč,Zvonička je už bohužel plná…a restaurace u Stromu taky..
Samotného mne mrzí,že tady ve Spálově není kapacita ubytování velká,ale dělám max. aby to bylo co nejblíž…a nejlevnější..
A dokonce už máme 4 hosty až z Piešťan zo Slovenska
😉
#26975 22.11.2011 v 19:45Ahoj Šroubku,nic si z těch dvou nedělej,když člověk neví,kdy má skončit,tak je to smutné,o to víc,že se jedná,prý,o dospěláky.Myslel jsem,že to je vlákno o srazu ve Spálově,ale zatím pouze čtu většinou trapné narážky na tvou osobu.Připadám si jak ve školce a ne na webu o norské rybařině.Doufám,že se dva dotyční alespoň trochu začervenají,pokud to mělo být vtipné,tak jsem se opravdu nezasmál.8-O
Jinak na sraz já + 2.
#26976 22.11.2011 v 19:502 upir
šroubek moc dobře ví jak to oba myslíme a je mu taky jasné, že ho máme moc rádi.
Ale holt komu není z hůry dáno v apatice nekoupí…
#26977 22.11.2011 v 19:50upir napsal:
Ahoj Šroubku,nic si z těch dvou nedělej,když člověk neví,kdy má skončit,tak je to smutné,o to víc,že se jedná,prý,o dospěláky.Myslel jsem,že to je vlákno o srazu ve Spálově,ale zatím pouze čtu většinou trapné narážky na tvou osobu.Připadám si jak ve školce a ne na webu o norské rybařině.Doufám,že se dva dotyční alespoň trochu začervenají,pokud to mělo být vtipné,tak jsem se opravdu nezasmál.
Jinak na sraz já + 2.
v klidu :-),zapsáno…
#26978 22.11.2011 v 19:592 Upír
“No comment” se říkalo na hradě – a tady to platí stonásobně !!!
Vážený kolego, víš o nás něco (myšleno o vztahu Pafka x MifakM x Šroubek a další), že hodnotíš naše vztahy? Věř tomu, že Šroubek je dospělej a svéprávnej a dokázal by se ohradit sám. Jenže k tomu není důvod, protože jsme kámoši a víme, že se jedná o srandu. Takže příště radši jen k tomu, do čeho vidíš a ne k tomu, co se domníváš. V tom může být zásadní rozdíl, P.
#26979 22.11.2011 v 20:09Pafka napsal:
2 Upír
“No comment” se říkalo na hradě – a tady to platí stonásobně !!!
Vážený kolego, víš o nás něco (myšleno o vztahu Pafka x MifakM x Šroubek a další), že hodnotíš naše vztahy? Věř tomu, že Šroubek je dospělej a svéprávnej a dokázal by se ohradit sám. Jenže k tomu není důvod, protože jsme kámoši a víme, že se jedná o srandu. Takže příště radši jen k tomu, do čeho vidíš a ne k tomu, co se domníváš. V tom může být zásadní rozdíl, P.
Přátele,kamaradi,rybáři….
Já sem s těma klukama opravdu kamarád a jenom sa tak dráždíme,do Mifaka sem taky zajel,když neco pořádal a bylo vše v pohodě…mi to nevadí a žije to tu…já si udělám co musím,kluci si udělajooo prdel no a je to…a já na ně udělááám blééééééé 😉
Upíre,neboj,je to jenom opravdu kamarádské štenkrování,nic víc,nic míň..
Po netu nejde poznat,kdo sa zná a kdo ne,toto je nevýhoda psaného textu…
Doufám,že vás všecky uvidím na srazu a stoopnem si k baru a krásně pokecáme..8-)8-)
Jo a k dnešku je nás 40 přihlášených
#26981 22.11.2011 v 20:23Šróbku, díky moc za Tvůj nadhled, nemám rád dusno 🙂
Už aby byl březen, už se na Tebe, ty kluku ušatá, těším 😀
A držím palce, ať to stejně jako Mifak v pohodě zvládneš :-):-D:-D:-D
#26991 22.11.2011 v 20:50Mifak,tak tak,komu není z hůry dáno….,ale o tom ty přece něco víš..
Pafka,váš vztah neřeším,nic se nedomnívám,jen tu čtu ty vaše dětské poznámky a uvažuji,jestli jsem na rybářském fóru,nebo v pomocné škole.Ono všeho moc někdy škodí.Přeber si to,jak chceš….
#26995 22.11.2011 v 21:08:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#27013 23.11.2011 v 19:19Pafka napsal:
Šróbku, díky moc za Tvůj nadhled, nemám rád dusno
Už aby byl březen, už se na Tebe, ty kluku ušatá, těším
A držím palce, ať to stejně jako Mifak v pohodě zvládneš
Díky,je pravda,že teď to mám trochu našlapané,ale pomalu už bude všecko zařízené…
Ozvučení už mám domluvené,spaní je už vlastně taky domluvené,sál už dávno ;-),občerstvení taky..
Prasátko je ještě pidi,ale do března krásně vyroste a potom ho sež…:-).
Pánové,místo řízku bude prostě Spálovský guláš a vše k tomu co patří a to už měnit nebudu,na vaření gulášu sa bude podílet aj moja máti a ta vaří teda,šak nekeří už od ní neco koštli…8-O
Těším sa na všechny ogařiska…8-)8-)
Na komíně nebude sedět nikdo a na schodách taky ne…
Klidně vemte aj manželky,přítelkyně…
Zvukař je schopný udělat zábavu,tanec,zpěv…:-) atd atd….
#27016 23.11.2011 v 19:41Peťo, když už máš všechno zařízený, co budeš dělat do března??? Zvolni člověče, jinak se budeš nudit 😀 😀
Ale jinak jsi pašááááák (to mi dnes zase neblbne klávesnice – napsal jsem více á, aby bylo patrné, že tě chválím a že se do tebe nenavážím) :-D:-D:-D
Jinak příště jsou manželky a přítelkyně na ostatních, já mám splněno. Já si klidně zatančím s Tebou :-D:-D:-D
#27018 23.11.2011 v 21:00Čuz Petře,
připojuji se k Pafkovi,taky jsme spolu dopoledne seděli u nás,hned potom,co odešel Sim a Vili Horniš ze Slovenska. Ty naše “narážky” snad bereš jako legraci a ne jako navážení se do tebe. Snad se už nějaký pátek známe a náš splečný humor taky.
A co jsem jedl od tvé mamky,tak to bylo super. Hlavně ty domácí zavařené konzervy na Bakkanu,to nemělo chybu. Možná přijedu do Spálova ještě se dvěma kamarády z Brna,ale ještě to není na 100%.
Ahoj a hezký večer
#27026 24.11.2011 v 3:06Naki napsal:
Čuz Petře,
připojuji se k Pafkovi,taky jsme spolu dopoledne seděli u nás,hned potom,co odešel Sim a Vili Horniš ze Slovenska. Ty naše “narážky” snad bereš jako legraci a ne jako navážení se do tebe. Snad se už nějaký pátek známe a náš splečný humor taky.
A co jsem jedl od tvé mamky,tak to bylo super. Hlavně ty domácí zavařené konzervy na Bakkanu,to nemělo chybu. Možná přijedu do Spálova ještě se dvěma kamarády z Brna,ale ještě to není na 100%.
Ahoj a hezký večer
Jasné chlapiska,všechno je v naprostém pořádku…:-)
Dej mi potom vědět,kolik vás dohookne 😎
#27027 24.11.2011 v 4:47Kurňa Šroubku, dělali si z tebe srandu, že chodíš spat před slepicama, ale jak tak koukám, je asi fakt, že před nima aji vstáváš. Ty brďo, čas 04:06:52 to je výkon. Ale já su typ “sova” a píšu ještě “včera” i když dnes, za chvílu si pudu trochu zdřímnót na dnešek a v 8.00 musím byt na značkách. Tož “dobró”. Pozor, nepleť si z “dobrej”
#27039 24.11.2011 v 12:46Čau Šroubku, hodil sem ti odkaz do toho pravýho sloupce pod “Akce, srazy” jak tam byl předtím odkaz na sraz na Jižní Moravě.
😉
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012