Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 583)
  • Autor
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Beda napsal:

Šroubku taky dojedu tak se mnou počítej. Už se těším.

Sim napsal:

to šroubek: Pár lidí na JM přijelo už v pátek, aby se stihli zbavit stresu a aklimatizovat. Když to bylo na Jehle, tak 50% lidí přijelo už v pátek, zařídíš tuto možnost?

určitě,nevidím v tom problém 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Pafka napsal:

Ještě že Šroubes chodí spát se slepicemi (někdy i před nimi), protože jinak by nás už opepřil

Zítra se máme na co těšit

potvory jedny,nedostanete nic a posadím Vás na střechu,jak Pafku,tak MifakM,pouze přítel a kamarád Beďa si sedne v teple na sál.

Vy dva ne!!!!!Hotovo domluvil sem :-D:-D:-D:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

A kam si sednu já, ty můj nejmilejší,největší a nejstatnější Šroubečku???? Já vím, už mažu za Pafkou a Mifakem na střechu!!!!

Naki

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 sroubek

OK beru 🙂 Aspoň budeme mít skvělý výhled. Vemu ssebou domácí slivovičku a bude nám s Pafkou a Nakim teploučko i tak 😀

Ale pokud vyjde to co plánuji, tak stejně bohužel na 90% nedorazím. Měl bych být v tu dobu v Norsku 🙁

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Nechtěli byste se pánové už přestat bojkotovat? Nejste konkurence – robíte to pro dobro nás všech :-D:-D:-D

Jinak na tu střechu se taky těším – bude tam dobrá parta, dobré pití a budeme mít jistotu, že se tam Šroubes nevyškrábe 🙂 Aby nás tam Peťo nebylo nakonec víc, než bude s Tebou a bramborovým salátem dole :-D:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Pafka

Být to o týden nebo dva dříve, neváhal bych a byl bych možná mezi prvními registrovanými. Takhle bohužel fakt nevím, jestli mi vyjde čas.

Kdybych přijel mám stejně obavu, že bych šroubka mezi těmi všemi lidmi přehlédl 😀 😀 😀 Jóóó jedině, že by si vzal na sebe reflexní vestu, to by vynikl 😀

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

MifakM napsal:

2 Pafka

2 Pafka

Být to o týden nebo dva dříve, neváhal bych a byl bych možná mezi prvními registrovanými. Takhle bohužel fakt nevím, jestli mi vyjde čas.

Kdybych přijel mám stejně obavu, že bych šroubka mezi těmi všemi lidmi přehlédl Jóóó jedině, že by si vzal na sebe reflexní vestu, to by vynikl

Neboj, Šroubka prehliadnuť nejde. Ak aj nevidíš, určite počuješ 😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Stipko

A jéje… další do partie ke komínu :-D:-D:-D

2 šroubek

Je na střeše dostatek místa ? 😀

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 MifakM

Přehlédnout ho nemůžeš, bude na 4. stole Honzy Dufka jako preparát :-D:-D:-D:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Hoši,už se do něj nenavážejte. Přehlédnout ho nejde,protože téměř pořád sedí na baru. A tam ho nepřehlédneš!!!!

A když je náhodou v sále,tak tam zase všichni sedí a jen on stojí.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 NAKI

Zítra jsem v Brně, budeš ve firmě? 8-)8-)

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Čau Pafko, budu tady, tak se zastav.

Naki

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

každý bude sedět jinde,jeden na ledu,druhý u komína,třetí na stromu a čtvrtý nekde jinde…jak chcete chlapiska,jen sa navážejta do mne…8-)8-)8-),každý džbán má dno a já si pamatuju jak slon 100let…bléééé…

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

S tím slonem to nemyslíš vážně, že ne? 🙂 Měls na mysli takové hodně malé slůňátko s malinkatou pamětí, co ? :-):-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Naki

a v tom je právě ten problém, on když stojí, to je jako kdyby druhý seděl (teda aspoň podle fotek) 😀 😀 😀

2 Pafka

to mi připomíná jeden vtip, jak slon potká na pláži nudistu, prohlédne si ho od hlavy k patě a pak mu se smíchem říká : “Tak to jsem zvědav jak se tímhle tím najíš” 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 583)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu IV. SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ VE SPÁLOVĚ 30.3.2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...