tento rok jedeme chytat na soroy ubytování vagen A a prý tam není internet a má otázka je : lze koupit norskou sim kartu i s paušálním internetem a za kolik? Předem děkuji za každé info. Jenda k
tento rok jedeme chytat na soroy ubytování vagen A a prý tam není internet a má otázka je : lze koupit norskou sim kartu i s paušálním internetem a za kolik? Předem děkuji za každé info. Jenda k
V podstate ten USB modem nieje ani treba, stačí SIM karta a telefon. V tej chvíli funguje ako modem.
Pred dvoma rokmi som mal od O2 pridanú službu - eurodata. 1500 Kč za 50 MB.
Bola to hrůza. Spojenie padalo a limit odchádzal. Mal som Conect meter, tak sa to dalo ustrážiť. Kto to niekedy použil, asi vie o čom hovorím. Mali sme to hlavne pre predpoveď počasia. Tie peniaze boli v podstate vyhodené von oknom.
Teraz by som to chcel urobiť iným sposobom - pomocou norskej karty.
Na stránkach Telenoru je aj varianta s USB-čkom, ceny nie su zlé, len je to na zmlúvu.
To Šroubek: Nie je v okolí Hogsetu nejaký market alebo vačšia pumpa?
Odpovědět
to Stipko:nevím co myslíš větší,ale benzínka a obchoďáček,je přímo v Gjemnes,cca 5min autem od chaty
Odpovědět
Já myslím že pokud někde neni na chatě wifi od majitele tak je jednodušší než platit drahé tarify od operátora domluvit se s někým tady v česku aby třeba dvakrát denně posílal SMS o počasí,to si myslím že je nejdůležitější,práci nechte doma a nemyslete na ni,to si pak pobyt lépe užijete...jinak na hitře kam letos jedu je wifi ale pokud by nešla tak si to domluvím s bratrem přes ty SMSky...
Odpovědět
Nechci zakládat nové téma ale musím to sem napsat bo sem ještě nacmrndaný.....ač včera bylo 1.dubna a byl apríl tak včera se stalo to,že jsem se s bratrem před čtyřiceti lety narodil což považuji za ůspěch a jak by řekl klasik,díky bohu....a taky díky za zdravíčko a díky za norsko bo bez něho by byl svět o moc chudší....ještě jednou se omlouvám všem co si řeknou co to sem ten pošuk píše ale lidi,musel jsem to světu říct...
Odpovědět
Aj keď si mimo tému (a teraz už aj ja), gratulujem Tebe a Tvojmu bratovi a okrem dobrého telesného a duševného zdravia Ti želám, aby si ešte 40 rokov v NO ťahal tie krásne naše potvorky.
Odpovědět
Dnes mi na T-mobile nabídli 200MB za 157,- bez DPH. To už se dá. Na maily a krátké posurfování.
Odpovědět
[citace]mikulcak napsal:
Já myslím že pokud někde neni na chatě wifi od majitele tak je jednodušší než platit drahé tarify od operátora domluvit se s někým tady v česku aby třeba dvakrát denně posílal SMS o počasí,to si myslím že je nejdůležitější,práci nechte doma a nemyslete na ni,to si pak pobyt lépe užijete...jinak na hitře kam letos jedu je wifi ale pokud by nešla tak si to domluvím s bratrem přes ty SMSky...[/citace]
... Mikulčák - souhlas. Všechny kdož uvažují nad norskou simkartou upozorňuji že v Norsku se simky prodávají dost striktně na jméno a D-nummer - což znamená že jsou pro cizince na dovolené dost nedostupné. Řešení s kterým zatím nemám osobní zkušenost, ale vypadá zajímavě lze nalézt zde: http://www.ice.net
Pokud se správně pamatuju, tak funguje v celé Skandinávii, ale kompletní a aktuální info je na jejich stránkách.
Odpovědět