Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Informace o kempech

Dobrý večer,potřebuji radu. Jezdíme do Norska na ryby již několik let do kempu u Hitry, letos bohužel nemají pro nás volné lodě,nevíte někdo kam se dá přijet vlastním autokaravanem,kde by nám půjčily lodě,mohly bychom si chycené ryby zpracovat,zamrazit,kde bychom mohly být připojený na elektriku. Jedná se o dva autokaravany v termínu 19.6. - 25.6.2010. Děkuji. Jana

Odpovědět

Camping

Seznam kempů v Norsku

Seznam kempů v Švédsku

Discount camping

Camping Tvinde - Norsko

Camping Stradbu - Norsko

Camping Hjorundfjord -Norsko

Snad tam něco vhodného najdeš jinak pomůže Janka na adrese

janaseitz@centrum.cz

to je pravda :-)) neco bych pro vas mela. Napiste mi na muj mail.

2 janka

a pro mne by jste nic nemela? Psal jsem Vam soukromou zpravu cca pred tydnem

ahoj i nás by zajimalo něco víc o kempech ve střednim norsku nebo v okolí ostrova averoy

To MifakM - vasi zpravu jsem cetla, byla jsem na cestach, takze se na to teprve vrhnu.

To Jarbik - vase poznamka je prilis neurcita - napiste mi na muj mail vice podrobnosti. Chcete tam zustat delsi dbu, jen na jednu noc, chcete lod ......??  Ve strednim Norsku je mnoooho campu :-) Jejich seznam i mapa je zde http://www.camping.no

Prosim, kdo co chce, piste mi primo na muj mail - janaseitz@centrum.cz , neprihlasuju se vzdycky, takze vase soukrome zpravy nevidim hned.

Dobrý deň. Má niekto skúsenosti s campami, prípadne turistikou v NP Abisko. Je to za Kirunou pred hranicami s Nórskom. Potrebujeme tam stráviť 1 deň pred začiatkom pobytu v Koppangene.

V campe Abisko sme stravili jednu noc v chatke pre 4 osoby, ktora nas vysla asi na 40 eur. Velmi pekne zariadena. Boli sme veľmi spokojní a na ďalší deň sme pokračovali do Nórska. :)

Ku tomu Abísku ešte pár fotiek :)

Abisko sme už absolvovali. Bolo tam fajn, akurát že my sme platili 40€ na osobu, čiže za celú chatku 160€. Sezóna bola v plnom prúde a skoro všetko obsadené.

Neví někdo o nějakém kempu ve středním Norsku, který bude v provozu kolem 15. listopadu pro cca 6 rybářů?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.