Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Rádi bychom pozvali všechny, co mají Norsko v krvi,

na II.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Po dohodě se Simem a Šroubkem jsme se rozhodli uspořádat sraz jako ukončení sezony 2013 a to v sobotu 30.11.2013 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme během prázdnin, ale myslím,že se máte na co těšit.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

to Dosky:tebe a Jířana mám napsaný od začátku.Bez Vás by to neby ten pravý zvuk....8-)

:-D:-D Jooo ty dva ....ZVUCI....to by nebylo ONO.....8-O

To Mára. Další lidi zaplatili Sraz RYBOLOV NORSKO. Peníze dovezu v pondělí. Už se to dost zaplňuje. Pokud bude moc lidí uděláme STOP !

Ubytování je ještě asi 6 míst naproti AKCI......8-O

To Mára. Další lidi zaplatili Sraz RYBOLOV NORSKO. Peníze dovezu v pondělí. Už se to dost zaplňuje. Pokud bude moc lidí uděláme STOP !

Ubytování je ještě asi 6 míst naproti AKCI......8-O

Zdravím. Prosím o jedno spací místo pro kamaráda.

Podrobnosti v úterý u Hrocha.:-D:-D Děkuji Karel

8-O ok :-D

Zdravím.Závazně přihlašuji sebe + 1 člověka co jde se mnou.Zastavím se v rybářství na Francouzké a zapltím hotově.

to kodl1:píšu vás dva do seznamu

Pafka + 3 bez ubytovani :)

Penize osobne, v utery budu mit nohuzel absenci, jsem na Slovensku :)

Zerp - Ahoj,přihlašuju se - ZM , Miloš + ubytování. Díky!

Zerp píše, že je již hodně přihlášených, ale seznam přihlášených a kdo již zaplatil stále chybí.:-x

Ahoj strýcu tož já sa tam s metrovkou taky hlásím ju?

Tož chlapi, jestli jede Mikulčák s brácháčem,

tak dovalím taky...;-):-D

[citace]mikulcak napsal: Ahoj strýcu tož já sa tam s metrovkou taky hlásím ju? [/citace]

Tož to je super zpráva,hned si Vás píšu chalani...

[citace]kulik napsal: Zerp píše, že je již hodně přihlášených, ale seznam přihlášených a kdo již zaplatil stále chybí.[/citace]

Seznam dodám snad dnes,nějak nestíhám.Kolega se válí u moře a já makám od nevidim do nevidim...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.