Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Rádi bychom pozvali všechny, co mají Norsko v krvi,

na II.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Po dohodě se Simem a Šroubkem jsme se rozhodli uspořádat sraz jako ukončení sezony 2013 a to v sobotu 30.11.2013 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme během prázdnin, ale myslím,že se máte na co těšit.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

:-D:-D:-D:-D beze slov...

:-) JSEM JEŠTĚ PLNEJ EMOCÍ.....;-);-) BYLO TO SUPER S TAKOVEJMA.................CHALANAMA....:-D:-D

je to desny přijde mi ze ti smejdi kradou čím dal víc, a není to jen Praha je to skoro všude u nás město i vesnice. jo sekat ruce.

No a protože v dobrých akcích se má pokračovat,tak bychom chtěli pozvat všechny,co se rádi baví, na naší tradiční vánoční besídku s bohatou tombolou.

Rád dorazím i s holkama:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D JÁ JDU NA 100% :-D A TOMBOLA JAK PRASE.....:-D:-D

:-D:-D:-D Tak já taky s holkama ;-)

Já jedu bez Bab!

a takto Zerp vypadal ráno, když vstával... :-D:-D

Chtěl bych také Všem moc poděkovat , hlavně si to nejvíce zaslouží Zerp a Mára45 za skvělou režii srazu . Jídlo super , lidi a nálada všech. Škoda ,že takových akcí není více do roka ;-);-);-)

Gratulujem k perfektnej akcii, O to viac mrzí, že sme sa s Whiskey-m

nemohli zúčastniť. Dúfam,že budúci rok.

To kikibut: Já si myslím, že jsou téměř pravidelná setkání pražských Norků na která se dostaví i mimopražští a je to to co, aspoň mě, zkracuje a zpříjemňuje čas mezi jednotlivými cestami do Norska. A také umožňuje konzultovat cokoliv o rybaření v Norsku a v neposlední řadě umožňuje se scházet s kamarádama, kteří mají stejný zájem a "úchylku".:-D

Máš pravdu Honzo, jsme někdy až úchylní. Třeba, když si už po Novém roce kontrolujeme kufřík s vybavením, že:-D:-D:-D:-D:-D

Nech si to! Já už to udělal dvakrát, přemotal navijáky a nyní musím jen vše trochu zredukovat.:-D

Já myslel zrevidovat a přemotat to znovu. :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!