Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Rádi bychom pozvali všechny, co mají Norsko v krvi,

na II.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Po dohodě se Simem a Šroubkem jsme se rozhodli uspořádat sraz jako ukončení sezony 2013 a to v sobotu 30.11.2013 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme během prázdnin, ale myslím,že se máte na co těšit.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

Před pár lety jsme byli s partou na rybách v Maďarsku a hned první večer nám vykradli jedno auto přímo před hotelem.Svině se najdou všude.

[citace]mara45 napsal:

Před pár lety jsme byli s partou na rybách v Maďarsku a hned první večer nám vykradli jedno auto přímo před hotelem.Svině se najdou všude.

[/citace]:-S na každou svini se najde řeznik..,!!:-D

:-)na Bakkanu jsme nechávali otevřený auto,všechny věci na lodi,pruty,navijáky,vesty,kufr s pilkrama,fileťáky,gafy..atd..nikdo nic nevzal, a to tam bylo i přes noc...avšak tady..!!:-x sajrajt hnusnej:-S pakáž...

[citace]Terka-146 napsal: Ahoj, přesně tak, bylo to moc fajn! A nemá náhodou někdo fotku

mě a Deda 145? Pamatuju si, že jsme se fotili, ale kdo nás fotil už ne [/citace]

Tady jedna je...

Ach jo, to je ten Prágl. Řekl bych, že toto řeším skoro každý rok..

naposled jsem přišel o tovární rádio...ale to se myslím stává v každém

větším městě....to mě mrzí... v autě nenechávám ani prázdnou igelitku...

na tu se mě taky už jednou dívali.

Jinak akcička parádní, to byla pánové jízda...

Nebyla by fotka Dědo a Hoop, někdo nás fotil a nevím kdo;-):-D:-D

Tak musím říct, že já jsem Pražák a za posledních 10 let se mi nikde nic neztratilo. Parkuju v Praze se vším všudy. Ale když jsem přijížděl na sraz, tak jsem si říkal, tak tady bych auto nenechal :), ještě jsem si dělal srandu s šroubkem, že se tady nekrade(ironie). Bylo to fakt blbé místo na parking. Příště by chtělo domluvit se s někým na parkování a nenechávat věci v autě. Dobré je taky nahlásit to dopředu měšťákům, že se tam koná nějaká akcička a oni tam posílej hlídku, vždy mě vyšli vstříc. Ale každopádně jestli příště někoho chytnete, máte u mě preparaci zdarma :-D

[citace]Preparator napsal: .... Ale každopádně jestli příště někoho chytnete, máte u mě preparaci zdarma [/citace]

To myslíš preparaci toho zloděje? ;-)

Samozřejmě :-D

Tak konecne doma.V Praze jsem se jeste zdrzel celou nedeli a protokoly o vloupani do auta jsem podepisoval asi v 17,00 hod.Skoda na aute dost velika,moje trenyrky a tricka asi zahrejou nejakeho fetaka,ale co je nejhorsi,tak cela fotodokumentace z Ebra,ze ktereho jsem se zrovna vracel je v haji.

Akce byla obrovska a velky dik Marovi a Zerpovi a vubec vsem,kteri se na takovem oberpodniku podileli.Citili jsme se tam skutecne super akorat na pristi rok doporucuji objednat do baru vice Tatranskeho caje 8-)8-)

Tohle mi zůstalo po tom blbovi :-) :-( :-(

přesně pro toto jsem do všech zámků natočil vrut a zalepil. Za poslední rok mi zůstával funkční už pouze jeden. :-E

moc se omlouvám, že jsem nedorazil. Vím, že mám nějaké resty v podobě omluvných panáčků, ale prostě to nevyšlo. Snad bude šance ještě někdy příště. 8-)

:-D:-D To je jasný že jsi chyběl ;-);-) a ty panáčky BEREM !!!!!!:-E

Zerpe, tys jich měl málo? :-P:-P:-P:-P

:-):-):-) Já myslel pouze pro VÁS....kamarády....:-D:-D

Tak to jo, tos mě uklidnil. :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!