Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

• Toto téma obsahuje celkem 664 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kulik a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 665)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Před pár lety jsme byli s partou na rybách v Maďarsku a hned první večer nám vykradli jedno auto přímo před hotelem.Svině se najdou všude.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

mara45 napsal:

Před pár lety jsme byli s partou na rybách v Maďarsku a hned první večer nám vykradli jedno auto přímo před hotelem.Svině se najdou všude.

:-S na každou svini se najde řeznik..,!!:-D

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

:-)na Bakkanu jsme nechávali otevřený auto,všechny věci na lodi,pruty,navijáky,vesty,kufr s pilkrama,fileťáky,gafy..atd..nikdo nic nevzal, a to tam bylo i přes noc…avšak tady..!!:-x sajrajt hnusnej:-S pakáž…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Terka-146 napsal: Ahoj, přesně tak, bylo to moc fajn! A nemá náhodou někdo fotku

mě a Deda 145? Pamatuju si, že jsme se fotili, ale kdo nás fotil už ne

Tady jedna je…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Ach jo, to je ten Prágl. Řekl bych, že toto řeším skoro každý rok..

naposled jsem přišel o tovární rádio…ale to se myslím stává v každém

větším městě….to mě mrzí… v autě nenechávám ani prázdnou igelitku…

na tu se mě taky už jednou dívali.

Jinak akcička parádní, to byla pánové jízda…

Nebyla by fotka Dědo a Hoop, někdo nás fotil a nevím kdo;-):-D:-D

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Tak musím říct, že já jsem Pražák a za posledních 10 let se mi nikde nic neztratilo. Parkuju v Praze se vším všudy. Ale když jsem přijížděl na sraz, tak jsem si říkal, tak tady bych auto nenechal :), ještě jsem si dělal srandu s šroubkem, že se tady nekrade(ironie). Bylo to fakt blbé místo na parking. Příště by chtělo domluvit se s někým na parkování a nenechávat věci v autě. Dobré je taky nahlásit to dopředu měšťákům, že se tam koná nějaká akcička a oni tam posílej hlídku, vždy mě vyšli vstříc. Ale každopádně jestli příště někoho chytnete, máte u mě preparaci zdarma 😀

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Preparator napsal: …. Ale každopádně jestli příště někoho chytnete, máte u mě preparaci zdarma

To myslíš preparaci toho zloděje? 😉

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Samozřejmě 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Tak konecne doma.V Praze jsem se jeste zdrzel celou nedeli a protokoly o vloupani do auta jsem podepisoval asi v 17,00 hod.Skoda na aute dost velika,moje trenyrky a tricka asi zahrejou nejakeho fetaka,ale co je nejhorsi,tak cela fotodokumentace z Ebra,ze ktereho jsem se zrovna vracel je v haji.

Akce byla obrovska a velky dik Marovi a Zerpovi a vubec vsem,kteri se na takovem oberpodniku podileli.Citili jsme se tam skutecne super akorat na pristi rok doporucuji objednat do baru vice Tatranskeho caje 8-)8-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tohle mi zůstalo po tom blbovi 🙂 🙁 🙁

Petr ŠEBESTA
    Člen
    (217 odpovědí)

přesně pro toto jsem do všech zámků natočil vrut a zalepil. Za poslední rok mi zůstával funkční už pouze jeden. :-E

moc se omlouvám, že jsem nedorazil. Vím, že mám nějaké resty v podobě omluvných panáčků, ale prostě to nevyšlo. Snad bude šance ještě někdy příště. 😎

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D To je jasný že jsi chyběl ;-);-) a ty panáčky BEREM !!!!!!:-E

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Zerpe, tys jich měl málo? :-P:-P:-P:-P

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-):-):-) Já myslel pouze pro VÁS….kamarády….:-D:-D

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Tak to jo, tos mě uklidnil. :-D:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 665)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...