Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

• Toto téma obsahuje celkem 664 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kulik a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 665)
  • Autor
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

No škoda byla předběžně odhadnutá na 35.000,- tedy škoda na vozidle. Když k tomu připočteme dědkovi osobní věci a morální újmu, pak škoda nevyčíslitelná 🙂 Určitě to byl ten stejný gauner, co Terezce šluknul výhru z Tomboly. Ale řek bych, že Došky gesto, před kterým opětovně smekám, to zcela vynahradí.:))))

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Co se Dedovi stalo? Někdo mu vykradl auto? Pokud ano, kde parkoval? Já měl zaparkováno za kolejema doprava a někdo se do auta pokusil dostat, naštěstí to odnesl jenom lak kolem zámku – asi ho někdo vyrušil … 🙁 🙁 🙁

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

To bohužel vrhá špatné světlo na jinak perfektní akci. Urazit jim ruce, šmejdům. :-x:-x:-x:-x

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Ráno, když jsme šli Dědu doprovodit k autu, tak mu chybělo na boku Sprintera okno. Celkem čistá práce, bylo jen vysazeno a poškozeno od šroubováku. Jeho taška s oblečením pryč, vracel se ze Španělska a rovnou na sraz. Toto jsou fakt hajzli a jak píše Došky, urazit jim ruce až u samé prdele.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

A kde parkoval? Ja si toho bohuzel vsimnul az dnes rano v garazi, kdyz jsem jel do prace. V sobotu vecer uz byla tma, tak jsem to prehledl 🙁 🙁 🙁

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Pafka napsal:

A kde parkoval? Ja si toho bohuzel vsimnul az dnes rano v garazi, kdyz jsem jel do prace. V sobotu vecer uz byla tma, tak jsem to prehledl

Hned v té boční uličce za přejezdem, je tam hospoda U Škopků.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

To je asi jinde, nez ja. Ja parkoval v ulici za kolejema – kdyz jsi sel ulici, kde byla kurarna na hlavni, hned doleva pres koleje a za kolejema hned doprava 🙁 🙁

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Pafka napsal:

To je asi jinde, nez ja. Ja parkoval v ulici za kolejema – kdyz jsi sel ulici, kde byla kurarna na hlavni, hned doleva pres koleje a za kolejema hned doprava

Tak to je přesně tam, po asi 200m je tam hospoda.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Aha, tak o te hospode nevim ….

Nekdo to tam musel ale probirat uz v sobotu vecer, protoze my jsme odjizdeli brzy – nekdy kolem devate.

Zdendek
    Účastník
    (281 odpovědí)

Sraz perfektní dost nových informací. Ten závěr jak to čtu tak dost smutný ale tomu se nedá vyvarovat v Praze. Samozdřejmě to nebyl nikdo z nás norků.Všichni tam jdeme aby jsme se sešli a předali si zkušenosti a hlavně se dobře pobavili

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Dát jim do rypáku, pokud se najde viník a hotovo, a nebo ho hodit pod vlak co tam jezdí, parchant jeden…

Je to hnus..!!!!!!!!!!!!!!!!!

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Nazdar prcku, ty ještě žiješ? To byl zase nářez co ty kluku ušatá? :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

DOSKY napsal:

Nazdar prcku, ty ještě žiješ? To byl zase nářez co ty kluku ušatá?

No, tak trochu to byla jííízda…žiju, jsem úplně v pohodě..8-)8-)8-)8-)

Dlouho jsem tě nelyšel, zítra ti zavolám… 8-)8-)8-)

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

To je fakt, dlouho jsme se neslyšeli, zavolej. :-P:-P:-P:-P:-P

Jarda
    Člen
    (32 odpovědí)

I já mám s Prahou smutné zkušenosti, nechal jsem zaparkované auto na Nábřeží Ludvíka Svobody před Ministerstvem dopravy a za dvě hodiny jsem ho měl vybílené a proto již v Praze nikde auto stát nenechávám.Nikdo Vám tam nepomůže, policie vyšetří prd a akorát Vás pořádně zdržuje. Je to smutné ale je to tak.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 665)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...