Hasvik, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Rádi bychom pozvali všechny, co mají Norsko v krvi,

na II.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Po dohodě se Simem a Šroubkem jsme se rozhodli uspořádat sraz jako ukončení sezony 2013 a to v sobotu 30.11.2013 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme během prázdnin, ale myslím,že se máte na co těšit.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

Příští rok snad ve stejné sestavě.

Já se přidám. Super akce, výborná nálada. spousta známých norků. Podle lístku na stole (viz foto) jsme seděli u stolu s Hartym. Dobrý parťák, nad jeho krabicemi s pilkříky přecházely oči, fotky to úplně nevystihnou, to se prostě musí vidět. Na jeho výrobní podmínky naprosto profesiolnální práce. Taky jsem si nějaký vzorek odvezl. Škoda jen, že jsme se nemohli zdržet déle.

ad Jidřich,Harty atd Příští rok určitě,sice jsem v Praze byl,ale rodinné povinnosti musely dostat přednost.Kedlobak

To Mára strašně moc: Krásná práce, klucíí. Mylsím, že Šroubelín bude mít co dělat, aby udržel ten standard , který jsme nasadili. Pro všechny zůčastněné to byl maximální zážitek, jen to rychle uteklo a těšíme se do Spálova.

Dědo 145 vás všechny ještě jednou zdraví, hlavně prý Terezky..

Ahoj, přesně tak, bylo to moc fajn! A nemá náhodou někdo fotku

mě a Deda 145? Pamatuju si, že jsme se fotili, ale kdo nás fotil už ne :-D

Fotil bývalý Mára45, dnes Mára strašně moc, apropo, už se našla Tvoje výhra z tomboly?

Nenašla :-( Byla jsem tam druhý den vyzvednout si auto a tak jsem se ptala i v hospodě a nic. Nenapadlo mě si v tak dobré společnosti věci hlídat.

A jak dopadl Deda s autem? A co Tonda, už dorazil do Varů? To tedy byla zase akcička. Když jsem viděl některé ráno, tak ....

[citace]Terka-146 napsal:

Nenašla Byla jsem tam druhý den vyzvednout si auto a tak jsem se ptala i v hospodě a nic. Nenapadlo mě si v tak dobré společnosti věci hlídat.[/citace]

a co si vyhrála?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.