Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

• Toto téma obsahuje celkem 664 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kulik a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 665)
  • Autor
    Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Těšte se na momentkové záběry nejen všudybyla Máry a Šroubka.

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Velké díky Márovi a Zerpovi za uspořádání velkolepé akce, která spojuje bezvadné lidičky ze dvou států kteří mají stejného koníčka “rybolov Norsko”.

Díky všem přednášejícím, kteří nás opět obohatili svými zajímavými zážitky z rybaření a podělili se s námi o své zkušenosti.

Takže ještě jednou “VELKÉ DÍKY” a ahoj buď někde ve fjordu, nebo za rok v Praze.

:-):-)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Skutečně akce se velmi povedla. Za velmi pozitivní považuji to, že program byl vlastně pestrou mozaikou rybářským zkušeností a poznatků. Každý účastník si mohl najít to své. Bohužel jsem nemohl zůstat déle, protože ráno bych pak nebyl schopen sednout do auta.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D ŽÍJU A JSEM DOMA :-D:-D:-D Mám skvělej pocit že se to asi povedlo :-):-)a protože jste nepískali tak jste si i trochu před Vánocema užili. ;-);-);-)

Děkuji všem za účast a těším se na další NORSKÉ AKCE.:-D

1. 14.12. VÁNOČNÍ BESÍDKA na stejném místě 😯

2. 24.12. VÁNOČNÍ KAŽDOROČNÍ PROCHÁZKA -KAMPA -KARLŮV MOST 11-13 00

3. ÚNOR 2014 VELETRH LETŇANY a náš pivní stánek……:-D

4. BŘEZEN VELETRH BRNO a ZERP + ZOOM + SIM v plné polní…..

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

Pánové, bylo to absolutně perfektní!!!!!:-)

cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)

Maximálně chválím organizátory ,lituji ty,kteří se této povedené akce nezúčastnili.Zajímavý a přínosný program,skvělá organizace,spousta informací v diskuzích s kolegy rybáři poznání nových lidí,posedlých rybolovem v Norsku.Ještě jednou díky za hezký zážitek.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

mara45 napsal: Jiran napsal: mara45 napsal:

… mysleli jsme,že už je vše hotovo,ale Jířan,který přijel jako vždy pozdě,nás vyvedl z omylu a začal ladit obraz a zvuk…

Já ti dám pozdě, já už jsem byl v sále ráno první, vše potřebné jsem přivezl, domluvil se zvukařem potřebné a vy jste si nevšimli rozmazaného obrazu. Tak jsem to upravil.

Joo jeden rozmazanej obraz tam fakt byl….

Kdo první pozná,kdo je na fotce,tak má opět u Zerpa dárek…

NO, to je jasné, je to Péťa Šroubek::-D:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Vážení, taky se rád přidám ke gratulantům a rád poděkuji Všem, kteří se podíleli na tomto krásném večeru, plném informací nových poznatků a poznání nových nadšenců rybolovu a norského obzvláště. Díky patří všem, ale Zerpovi a Márovi především.Takže ještě jednou, díky kamarádi.:-P

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Přátelé a kamarádi norského rybolovu, škoda že takových akcí v průběhu roku nemůže být více 🙁

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

I já bych vám všem, kteří jste se zúčastnili včerejší povedené akce, poděkoval za skvělou atmosféru, která na setkání byla. Je vidět, že jsme fakt skvělá parta, napříč celou republikou. Ještě jednou díky za krásný večer.:-D:-D

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Díky všem,že se Vám sraz líbil.Rád bych poděkoval všem přednášejícím za nevšední zážitky z rybařiny po celém světě a samozřejmě velký dík patří všem zúčastněným za perfektní atmosféru.

Velkou pochvalu si zaslouží i naši zvukaři – Došky s Jířanem,kteří se po celý den starali o zvukovou část srazu.

Tak ahoj na dalším srazu rybolovnorsko…:-P

Mgr.Radek Baloun
    Účastník
    (98 odpovědí)

Tak Budějčáci už jsou taky doma .Byla to velmi pěkná akce se spoustou nových informací , děkujeme všem co se podíleli na přípravách .

Večer skvělá zábava -poznali jsme hodně nových kamarádů a u baru chytili kocoura. :-D:-D

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Po řízku se salátem začaly přednášky…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

…zahajoval Sim přednáškou o lovu v teplých mořích…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

…poté měl přednášku Došky o výběru vhodné lokality v Norsku…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 665)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...