Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Rádi bychom pozvali všechny, co mají Norsko v krvi,

na II.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Po dohodě se Simem a Šroubkem jsme se rozhodli uspořádat sraz jako ukončení sezony 2013 a to v sobotu 30.11.2013 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme během prázdnin, ale myslím,že se máte na co těšit.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

[citace]Respi napsal:

chlapi co to dát do O² arény [/citace]

No nevím...Kellner jezdí taky do Norska? :)

Nee keler....jezdí z Norska :-D:-D:-D

[citace]badtotem napsal:

Respi napsal:

chlapi co to dát do O² arény

No nevím...Kellner jezdí taky do Norska? :)[/citace]:-Dno právě,měli bychom vše grátis!!

Sakra Máro, těšil jsem se na vás v Holešovicích, ale vypadá to hodně bledě. 21 - 22 služebka do Jihlavy, 23 se budu naháňat po lese, takže maximálně v neděli a to už bude vyprodáno. :-E:-x

[citace]VenaS. napsal: Sakra Máro, těšil jsem se na vás v Holešovicích, ale vypadá to hodně bledě. 21 - 22 služebka do Jihlavy, 23 se budu naháňat po lese, takže maximálně v neděli a to už bude vyprodáno. [/citace]

V neděli budou ty nejlepší kousky...:-P

[citace]mara45 napsal:

VenaS. napsal: Sakra Máro, těšil jsem se na vás v Holešovicích, ale vypadá to hodně bledě. 21 - 22 služebka do Jihlavy, 23 se budu naháňat po lese, takže maximálně v neděli a to už bude vyprodáno.

V neděli budou ty nejlepší kousky...[/citace]

a nemyslel jsi spíše "kousci":-P

Pavel v.: Tak jsi mě předběhl, přesně to samé jsem chtěl napsat, že to bude mára a zerp.:-D:-D:-D

:-D ŠROUBEK SE TĚŠÍ DO PRAHY NA SRAZ .......:-D:-D

Díky Simovi a Šroubkovi bude mít na srazu přednášku Roman Romeo Sykora z Fishing teamu Romeo.Přednáška bude o rybolovu v deltě Ebra a lovu tuňáků.Je to velice zajímavá destinace pro rybáře,kteří si chtějí zachytat pěkné tuňáky a nechtějí za nimi létat přes půlku zeměkoule.

[citace]zerp napsal:

ŠROUBEK SE TĚŠÍ DO PRAHY NA SRAZ .......[/citace]

Zerpe, ty parchante !!!!!! To mělo být překvapení..

Zítra bude víííc..Jak chceš..

:-D

Novinky 2014 jsou ready na sraz ....

Máte se na co těšit :-D

Já už mám taky vše hotovo, ale ještě mě čeká udělat Seychely, jak se Sim vrátí..

Už jsem v Praze:-D

Vítejte doma. 8-)8-)8-)8-)

[citace]Sim napsal:

Už jsem v Praze[/citace]

Tak to už tam asi zůstáváš až do srazu, ne? Jinak zdarec zpět a téším se na pokec a zážitky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.