Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

II.sraz rybolovnorsko.cz v Praze 30.11.2013

Rádi bychom pozvali všechny, co mají Norsko v krvi,

na II.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Po dohodě se Simem a Šroubkem jsme se rozhodli uspořádat sraz jako ukončení sezony 2013 a to v sobotu 30.11.2013 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme během prázdnin, ale myslím,že se máte na co těšit.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

[citace]zerp napsal: Další jména mám v krámu .ZERP

Tento rybář z Thajska tam jedinej nebude .....nemůže...[/citace]:-D

[citace]Jindrich napsal: zerp napsal: Další jména mám v krámu .ZERP

Tento rybář z Thajska tam jedinej nebude .....nemůže...[/citace][citace]Jindrich napsal: zerp napsal: Další jména mám v krámu .ZERP

Tento rybář z Thajska tam jedinej nebude .....nemůže...[/citace]

To je náměstek ministra zemědělství Mr. Siriwat Kajornprasart na rybách a já se na něho tak těšil:-P

chytá lelky :-D

Jiřane neboj jak vidíš právě mně telefonuje že přijede a těší se že mu koupíš plzničku a von tě za to veme na ryby do Thajska:-P:-P:-P

:-) Po dnešní domluvě s Kubou Vágnerem u mně v krámu se na 99% přijde kouknout na sraz RYBOLOV NORSKO udělá autogramiádu a pokud to čas dovolí popovídá o jeho poslední cestě mezi lidožrouty !!!! a chytání v těchto končinách světa.:-D:-D Již dnes po několika hodinách povídání se máme na co těšit . Jsou to neskutečné zážitky !!!!

Jaj to zas bude show :-D:-D:-D

A jejda Kuba V.na srazu!!!mezi Norkama8-O:-|no co,bude sranda po pár pivech:-D:-D

No Vláďo nevím, máme Zerpíka a Máru strašněmoc.JV je jen slabý odvárek....:)

Maro. Včera mě oslovili další dva kolegové co se mnou byli na srazu letos v únoru - takže ke mě dopiš ještě je - všechna jména dodám.

[citace]kim napsal: Maro. Včera mě oslovili další dva kolegové co se mnou byli na srazu letos v únoru - takže ke mě dopiš ještě je - všechna jména dodám.[/citace]

Joo dopisuju další 2 k tobě.

8-)8-)8-)8-)8-) Máro dopiš!!! Beňo +1

Horáček +2

;-);-);-) SRAZ RYBOLOV NORSKO 30.11.V Praze ;-);-);-);-)

ZÁRUKA ZÁBAVY JE ZARUČENÁ:-D:-D:-D:-D:-D

ÁÁÁÁÁÁÁ VO TOM TOOO JE :-D:-D:-D

:-D:-D NO A NE ????

ale já nikde nejedu, musím podojit kravky každý večer...

No tak nejezdi, ale o hodně přijdeš. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.