Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Humminbird Fishfinder 717

• Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jisto a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Prosím o zkušenosti s tímto echolotem. Měl jsem Humminbird Matrix 17

a byl jsem s ním spokojenej čtyři roky, jenže mu začal občas černat displej a tak sem si pořídil 717náctku, která má být jeho nástupcem. Měl jsem ho jeden týden na vodě a byl často problém s tím, že přestal ukazovat a musel se restartovat. To se stávalo několikrát za den a při mírným driftu a na hloubkách i 30-50m. Pak se mně ulomil kontakt na baterii, tak sem si říkal, že už byl načnutej a mohlo to být tím, ale dělal to i po připojení na baterii na člunu. Pak sem ho měl v létě s novou baterií a choval se stejně a dokonce jsem pak zjistil, že si kámoš pořídil stejnej a měl s ním obdobný problém. Nevychytal jsem přesně kdy to dělá a kdy ne, ale myslím, že to bylo většinou na hranách, když sonda vlivem pohupování lodi brala větší i menší hloubku. Nevím jestli ho reklamovat nebo to je jeho standard a blbě jsem koupil a tak pokud má někdo s tímto echolotem zkušenosti tak se o ně podělte

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Humminbird Fishfinder 717

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...