Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Já bych jel taky, klidně upeču nějaký koláč (slaný či sladký) :-D:-):-D:-)
Odpovědět
[citace]vlastina napsal: pane kapitáne Kudličko víte já mám dojem,že do těch flašek čůráte a pak si je tu vystavujete[/citace]
Vlastina, treba sa na to pozerať tak, že každý správny chlap musí mať nejakého koníčka, lebo keď ho nemá, je na najlepšej ceste stať sa alkoholikom.:-D:-D
Odpovědět
[citace]lacoh napsal:
vlastina napsal: pane kapitáne Kudličko víte já mám dojem,že do těch flašek čůráte a pak si je tu vystavujete
Vlastina, treba sa na to pozerať tak, že každý správny chlap musí mať nejakého koníčka, lebo keď ho nemá, je na najlepšej ceste stať sa alkoholikom.[/citace]
Moja rec.
Lebo ked bude mat konicka zena... Moze sa jej stat ze z neho spadne...
A rozbije si hlavu o nocny stolik :-D:-D:-D
Odpovědět
No vida, krabice s doutníky již vytvořila čtyři stránky.
Odpovědět