Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Som si vstúpil do svedomia a dám tu len foto ktoré má s rybačkou niečo spoločné
Odpovědět
Nahodou je toto z Norska. I ked na to konkretne miesto uz radsej nie... to by nezachranil ani 50 rocny rum.
Odpovědět
Koukám že taky rád mlsáš:-P Mám jich mnohem víc,to byl jenom nástřel těch neotevřných.A nechci moc prudit stačí že kamenují tebe;-)Norsko s tebou by byla asi zábava-možná někdy se potkáme a něco okoštujem.Mám i nějkou whisku,ale raději si dám rumíka.Diplomatico na grilovačku v přírodě?-si frajer.
Odpovědět
Má někdo něco proti této značce vínka?:-x nemusíme chlastat jen GOŘALU:-D:-D
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Koukám že taky rád mlsáš Mám jich mnohem víc,to byl jenom nástřel těch neotevřných.A nechci moc prudit stačí že kamenují tebeNorsko s tebou by byla asi zábava-možná někdy se potkáme a něco okoštujem.Mám i nějkou whisku,ale raději si dám rumíka.Diplomatico na grilovačku v přírodě?-si frajer.[/citace]
No sa tak nejak skrutilo, mam kamarata co ma velkosklad s alkoholom - tak sme mu volali aby doniesol nejaky rum. Tak dodniesol... Nastastie nefakturoval 8-O:-D
Odpovědět
[citace]vlastina napsal:
[/citace]
Ooo du-Pape :)
I keď ročník 2009 nie je najšťastnejší na červené . Ale proti gustu... :-D
Odpovědět
[citace]igorko napsal: Ale skús aj toto ..[/citace]
Mne sa najlepšie osvedčil ten Diplomatico v darčekovom balení. Obal z neho perfektne sadol na dno trubky na futrál na udice. A aj náplň v ňom nebola na zahodenie. :-D:-D
Odpovědět
[citace]lacoh napsal:
igorko napsal: Ale skús aj toto ..
Mne sa najlepšie osvedčil ten Diplomatico v darčekovom balení. Obal z neho perfektne sadol na dno trubky na futrál na udice. A aj náplň v ňom nebola na zahodenie. [/citace]
OK. A obsah je kde? Ja Ti obalov donesiem kolko budes chciet - vymenim za flase aj s obsahom :-D
Odpovědět
[citace]Rybarik napsal:
cau!!darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj..[/citace]
A kolko mi este zostalo u teba? :-D
Odpovědět
[citace]igorko napsal:
vlastina napsal:
Vlastina by mala radost :D [/citace] pane kapitáne Kudličko víte já mám dojem,že do těch flašek čůráte a pak si je tu vystavujete:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]vlastina napsal:
igorko napsal:
vlastina napsal:
Vlastina by mala radost :D pane kapitáne Kudličko víte já mám dojem,že do těch flašek čůráte a pak si je tu vystavujete[/citace]
Ale to až keď mi pôvodný originálny obsah prefiltrujú obličky :-D
Odpovědět
Harty, nyní jsem si pročetl toto vlákno a závěr je, že Tě asi brzo navštívím.:-D
Odpovědět