Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

Humidor s cigarami

Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.

Odpovědět

Som si vstúpil do svedomia a dám tu len foto ktoré má s rybačkou niečo spoločné

Nahodou je toto z Norska. I ked na to konkretne miesto uz radsej nie... to by nezachranil ani 50 rocny rum.

Koukám že taky rád mlsáš:-P Mám jich mnohem víc,to byl jenom nástřel těch neotevřných.A nechci moc prudit stačí že kamenují tebe;-)Norsko s tebou by byla asi zábava-možná někdy se potkáme a něco okoštujem.Mám i nějkou whisku,ale raději si dám rumíka.Diplomatico na grilovačku v přírodě?-si frajer.

Má někdo něco proti této značce vínka?:-x nemusíme chlastat jen GOŘALU:-D:-D

[citace]Harty napsal:

Koukám že taky rád mlsáš Mám jich mnohem víc,to byl jenom nástřel těch neotevřných.A nechci moc prudit stačí že kamenují tebeNorsko s tebou by byla asi zábava-možná někdy se potkáme a něco okoštujem.Mám i nějkou whisku,ale raději si dám rumíka.Diplomatico na grilovačku v přírodě?-si frajer.[/citace]

No sa tak nejak skrutilo, mam kamarata co ma velkosklad s alkoholom - tak sme mu volali aby doniesol nejaky rum. Tak dodniesol... Nastastie nefakturoval 8-O:-D

cau!!darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj..

[citace]vlastina napsal:

[/citace]

Ooo du-Pape :)

I keď ročník 2009 nie je najšťastnejší na červené . Ale proti gustu... :-D

[citace]igorko napsal: Ale skús aj toto ..[/citace]

Mne sa najlepšie osvedčil ten Diplomatico v darčekovom balení. Obal z neho perfektne sadol na dno trubky na futrál na udice. A aj náplň v ňom nebola na zahodenie. :-D:-D

[citace]lacoh napsal:

igorko napsal: Ale skús aj toto ..

Mne sa najlepšie osvedčil ten Diplomatico v darčekovom balení. Obal z neho perfektne sadol na dno trubky na futrál na udice. A aj náplň v ňom nebola na zahodenie. [/citace]

OK. A obsah je kde? Ja Ti obalov donesiem kolko budes chciet - vymenim za flase aj s obsahom :-D

[citace]Rybarik napsal:

cau!!darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj..[/citace]

A kolko mi este zostalo u teba? :-D

[citace]igorko napsal:

vlastina napsal:

Vlastina by mala radost :D [/citace] pane kapitáne Kudličko víte já mám dojem,že do těch flašek čůráte a pak si je tu vystavujete:-P:-P:-P:-P

[citace]vlastina napsal:

igorko napsal:

vlastina napsal:

Vlastina by mala radost :D pane kapitáne Kudličko víte já mám dojem,že do těch flašek čůráte a pak si je tu vystavujete[/citace]

Ale to až keď mi pôvodný originálny obsah prefiltrujú obličky :-D

Harty, nyní jsem si pročetl toto vlákno a závěr je, že Tě asi brzo navštívím.:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.