Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Humidor s cigarami

• Toto téma obsahuje celkem 63 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 9 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 64)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Jo, jo, palec nahoru, Doršáku! 😀

miran
    Účastník
    (117 odpovědí)

Myslím,že většina s tím nemáme problém.Jak píší :husky19 :Dorsak :Radyn : čtu co mě zajímá a né řešit stále některé kraviny do kola.Jiné téma a hned to lepší utíká..:-D:-D

miran
    Účastník
    (117 odpovědí)
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Tolerancia. To je ono. Dík Igorkovi som sa aspoň dozvedel ako sa volá tá pixla na cigary. 😉 Hlavne kľud , za chvílu sme tam hore…:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

dub napsal:

Tolerancia. To je ono. Dík Igorkovi som sa aspoň dozvedel ako sa volá tá pixla na cigary. Hlavne kľud , za chvílu sme tam hore…

Hore? To snad ne? To nikomu nepřeji 😉

Spíš na severu ne? :-D:-D:-D

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To MifakM : Tam hore , co máš na myslíš ty , pro mňa asi volná lokalita není …;-)

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Páni… mám návrh. Čo keby som tie cigary doniesol na najbližší zraz a zapálili by sme si ich spolu? 1, Tu ich určite nepredám 2, Mrzia ma príspevky ktoré po zverejnení inzerátu vyšli typu “…no,jaké hovadiny se tu ještě dočkáme..” nemám to za potrebu aby niekto vypenil len kvôli tomu, že som tu umiestnil inzerát ktorý podľa viacerých názorov s rybačkou nemá nič spoločné – podľa môjho ako som uviedol áno. V našej partii sú páni, ktorí fajčia len v Nórsku – na začiatku a na konci. Cigár mám navyše a humidor tiež. Nečakal som, že tým niekoho až tak pobúrim – pripadám si akoby som šiel predávať niečo nelegálne – siete, ryby čo v Nórsku nachytám navyše(tie by som tu nepredával, aj tak idú naspäť, takže smola). Ale ako bolo povedané – je to na adminovi. V každom prípade si s tými čo sú za – a aj s tými čo sú proti môjmu inzerátu si rád zapálim. Ale, ak máme fajčiť cigaru, k tomu by som doporučil dobrý koňak alebo rum. Panstvo – návrhy??? 🙂

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

igorko napsal:

Páni… mám návrh. Čo keby som tie cigary doniesol na najbližší zraz a zapálili by sme si ich spolu? 1, Tu ich určite nepredám 2, Mrzia ma príspevky ktoré po zverejnení inzerátu vyšli typu “…no,jaké hovadiny se tu ještě dočkáme..” nemám to za potrebu aby niekto vypenil len kvôli tomu, že som tu umiestnil inzerát ktorý podľa viacerých názorov s rybačkou nemá nič spoločné – podľa môjho ako som uviedol áno. V našej partii sú páni, ktorí fajčia len v Nórsku – na začiatku a na konci. Cigár mám navyše a humidor tiež. Nečakal som, že tým niekoho až tak pobúrim – pripadám si akoby som šiel predávať niečo nelegálne – siete, ryby čo v Nórsku nachytám navyše(tie by som tu nepredával, aj tak idú naspäť, takže smola). Ale ako bolo povedané – je to na adminovi. V každom prípade si s tými čo sú za – a aj s tými čo sú proti môjmu inzerátu si rád zapálim. Ale, ak máme fajčiť cigaru, k tomu by som doporučil dobrý koňak alebo rum. Panstvo – návrhy???

Aka – radšej ich s vami vyfajčím aj keď bez finančného úžitku akoby som mal polemizovať nad tým či “to tu patrí alebo nie”. Verím že sa mnohým uľaví.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

….ještě pár slz a je to úplné…. :-P:-P

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

upir napsal:

….ještě pár slz a je to úplné….

Že? Celkom mi to vyšlo. Len som tŕpol že niekto má gule a napíše: Mám rum z Hondurasu, Venezuely alebo Guyany, dones vyfajčíme a zapálime :-D:-D:-D

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

igorko napsal:

Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.

O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit:-D no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

vlastina napsala:

O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět

Co koňáček, ale taková jednosladová whiskey to by bylo něco 😀

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

MifakM napsal:

vlastina napsala:

O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět

Co koňáček, ale taková jednosladová whiskey to by bylo něco

Yamazaki Sherry cask?

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

jj,nebo může klidně být i Tequila třeba Hacienda 100% de Agave 55 voltů:-D

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

vlastina napsal:

igorko napsal:

Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite. O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět

V.S.O.P, VS alebo XO?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 64)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Humidor s cigarami

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...