Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Myslím,že většina s tím nemáme problém.Jak píší :husky19 :Dorsak :Radyn : čtu co mě zajímá a né řešit stále některé kraviny do kola.Jiné téma a hned to lepší utíká..:-D:-D
Odpovědět
Tolerancia. To je ono. Dík Igorkovi som sa aspoň dozvedel ako sa volá tá pixla na cigary. ;-) Hlavne kľud , za chvílu sme tam hore...:-D
Odpovědět
[citace]dub napsal:
Tolerancia. To je ono. Dík Igorkovi som sa aspoň dozvedel ako sa volá tá pixla na cigary. Hlavne kľud , za chvílu sme tam hore...[/citace]
Hore? To snad ne? To nikomu nepřeji ;-)
Spíš na severu ne? :-D:-D:-D
Odpovědět
To MifakM : Tam hore , co máš na myslíš ty , pro mňa asi volná lokalita není ...;-)
Odpovědět
Páni... mám návrh. Čo keby som tie cigary doniesol na najbližší zraz a zapálili by sme si ich spolu? 1, Tu ich určite nepredám 2, Mrzia ma príspevky ktoré po zverejnení inzerátu vyšli typu "...no,jaké hovadiny se tu ještě dočkáme.." nemám to za potrebu aby niekto vypenil len kvôli tomu, že som tu umiestnil inzerát ktorý podľa viacerých názorov s rybačkou nemá nič spoločné - podľa môjho ako som uviedol áno. V našej partii sú páni, ktorí fajčia len v Nórsku - na začiatku a na konci. Cigár mám navyše a humidor tiež. Nečakal som, že tým niekoho až tak pobúrim - pripadám si akoby som šiel predávať niečo nelegálne - siete, ryby čo v Nórsku nachytám navyše(tie by som tu nepredával, aj tak idú naspäť, takže smola). Ale ako bolo povedané - je to na adminovi. V každom prípade si s tými čo sú za - a aj s tými čo sú proti môjmu inzerátu si rád zapálim. Ale, ak máme fajčiť cigaru, k tomu by som doporučil dobrý koňak alebo rum. Panstvo - návrhy??? :-)
Odpovědět
[citace]igorko napsal:
Páni... mám návrh. Čo keby som tie cigary doniesol na najbližší zraz a zapálili by sme si ich spolu? 1, Tu ich určite nepredám 2, Mrzia ma príspevky ktoré po zverejnení inzerátu vyšli typu "...no,jaké hovadiny se tu ještě dočkáme.." nemám to za potrebu aby niekto vypenil len kvôli tomu, že som tu umiestnil inzerát ktorý podľa viacerých názorov s rybačkou nemá nič spoločné - podľa môjho ako som uviedol áno. V našej partii sú páni, ktorí fajčia len v Nórsku - na začiatku a na konci. Cigár mám navyše a humidor tiež. Nečakal som, že tým niekoho až tak pobúrim - pripadám si akoby som šiel predávať niečo nelegálne - siete, ryby čo v Nórsku nachytám navyše(tie by som tu nepredával, aj tak idú naspäť, takže smola). Ale ako bolo povedané - je to na adminovi. V každom prípade si s tými čo sú za - a aj s tými čo sú proti môjmu inzerátu si rád zapálim. Ale, ak máme fajčiť cigaru, k tomu by som doporučil dobrý koňak alebo rum. Panstvo - návrhy??? [/citace]
Aka - radšej ich s vami vyfajčím aj keď bez finančného úžitku akoby som mal polemizovať nad tým či "to tu patrí alebo nie". Verím že sa mnohým uľaví.
Odpovědět
[citace]upir napsal:
....ještě pár slz a je to úplné.... [/citace]
Že? Celkom mi to vyšlo. Len som tŕpol že niekto má gule a napíše: Mám rum z Hondurasu, Venezuely alebo Guyany, dones vyfajčíme a zapálime :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]igorko napsal:
Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.[/citace] O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit:-D no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]vlastina napsala:
O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět[/citace]
Co koňáček, ale taková jednosladová whiskey to by bylo něco :-D
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
vlastina napsala:
O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět
Co koňáček, ale taková jednosladová whiskey to by bylo něco [/citace]
Yamazaki Sherry cask?
Odpovědět
jj,nebo může klidně být i Tequila třeba Hacienda 100% de Agave 55 voltů:-D
Odpovědět
[citace]vlastina napsal:
igorko napsal:
Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite. O mně už tu psali,že jsem si dovolila kouřit na verandě jedné chatky na Aweroy.Škoda,že mám zákaz tam jezdit no,nevadí zkusím to jinde.Tak já bych to tedy šéfe brala a kdyby byl i nějaký fajnový koňaček dejte vědět[/citace]
V.S.O.P, VS alebo XO?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...