Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Predám humidor s cigarami. 27ks Esplendidos+Maduros. Všetko Cohiba. Udrživané vo vlhkosti do 80% s koloidným striebrom HumioSilver ktoré zabraňuje vzniku škodlivín na povrchu cigár. Hodnona humidora 150EUR (má 7 mesiacov), cigár 864EUR. Ponúknite.
Poznam vela rybarov ktori fajcia v Norsku cigary. My vzdy na zaciatku a na konci vypravy.
Odpovědět
[citace]Kormoran napsal:
A cena je vč. dopravy nebo bez?[/citace]
Zaleží či po príchode spolu jednu zapálime či nie :-D
Odpovědět
Vôbec toto nepatrí na RN. Obráť sa na bazoš alebo iné susedské burzy.
Odpovědět
Je pravda, že s náma taky jezdí chlapi co si zapálí "vítězné dótník" ale myslím, že si vystačí s obyčejnejma z trafiky, třešňovej, vanilkovej nebo co já vím co to bafají. Já jsem 13.února oslavil 18let bez cigarety, takže Ti taky kšeft neudělám a to jsem kouříl rád a v každé poloze 40-50 tvrdejch Spart denně.
Odpovědět
Je pravda, že to sem nepatří. Ale buďme tolerantní! Igorko si založil své vlákno, aby se tento inzerát neobjevil nikde jinde, kam to fakt nepatří.
Prudič se sítěmi do Norska byl podstatně horší. ;-)
Odpovědět
pro husky19 - jsi mimořádně tolerantní, v jiné diskusi byl debatující napadán za téma podstatně bližší
Odpovědět
[citace]Nerez napsal:
pro husky19 - jsi mimořádně tolerantní, v jiné diskusi byl debatující napadán za téma podstatně bližší[/citace]
Není se co divit. Za 3 týdny touto dobou budu na trajektu Rostock-Trelleborg při cestě obytným autem na Soroyu. Takže už nechci řešit nepodstatné věci. Podle hesla "Žít a nechat žít" :-D
Odpovědět
Já teda nechápu proč se to tady řeší. Záleží na adminovi jestli je to pro něj přijatelné nebo ne. Za sebe musím říct že s tím nemám problém. Každý přece může číst jen to co ho zajímá. V názvu vlákna je to jasně napsané a kuřáků doutníků je zde jistě dost:-P Rozhodně je to lepší než to když se tu do nekonečna řeší dovozní a vývozní limity :-D
Odpovědět
SOuhlas s Huskym. S RN to moc společného nemá, ale tento server je otevřen ledas čemu. Čtu co mne zajímá a co ne, tak neřeším.
Chlapi trocha tolerance 8-O
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...