Ahoj, množí se mi dotazy na horká místa v různých částech Norska. Pokud budete mit zájem, napište do tohoto vlákna a já vám pošlu mapy, kam bych vám doporučil jet na ryby. Začínám Vingsandem.
Ahoj, množí se mi dotazy na horká místa v různých částech Norska. Pokud budete mit zájem, napište do tohoto vlákna a já vám pošlu mapy, kam bych vám doporučil jet na ryby. Začínám Vingsandem.
Sime, výborný nápad. Jedeme poprvé v červnu do Dyrsfjordu. Pošli prosím pár míst, kam jezdíš na ty krásné ryby. Děkuji.
Odpovědět
Zdravím , Michale prosím o Loktu u Sandnessjoenu , už jsem mluvil s Mikulčákem telefonicky na nějaká místa mě nasměroval v okolí chaty(Velbloud , Tyče atd. ) ,ale místa dál k výjezdu směr Lovund jsem prostě nenašel či pořádně nepochopil tak jestli na to může kouknout pravý mořský vlk jako Vy .Kdyby bylo počasí tak bychom se rádi podívali dál.
Děkuji
Petr
Odpovědět
Odpovědět
Bohužel na PC jsem blbej jak necky tak o příspěvek výše je odkaz na zátoku kde se kotví lodě snad to nějak pochopíš z té mapy .
Petr
Odpovědět
Tady je Lokta, doufám, že jsem dobře pochopil tvoji polohu. Posílám 3 místa, kam bych se jel podívat na halibuta. Jsou to místa na přívlač, ale když zdriftuješ níž, tak tam můlžeš hodit i pilker. Samozřejmě, že nej místa ti dá strýc Milkulčák, které to tam zná jako svoje boty.
Odpovědět
Pošli mi špendlík, kde přesně budeš. Díky.
přes Norgeskart :
Googlemaps
https://maps.app.goo.gl/4QDmL91Ym7QWzobk8
Snad to půjde nějak otevřít .
Díky
Petr
Odpovědět
Už jsem ti to poslal, viděl jsi to?
Jojo viděl bohužel nějaká chybka a příspěvek se objevil až za nějakou dobu. Každopádně děkuji za ochotu .
Petr
Odpovědět
Ahoj Michale,jsme nyní poprvé na ostrově Senja,konkrétně Camp Havfiskecenter - Medby (VEIDMAN FJORDEN) prosím o doporučení lovných míst. Předem děkuji.
Odpovědět
Ahoj,
pokud budeš mít Michale chuť a čas , prosím o tipy na lovná místa na vláčku teď v květnu na ostrově Ulvøya , budem na konci cesty na západním cípu ostrova v Ulvanu.
Ostrov východně od Dolmoya.
diky moc
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.