Hasvik, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Holky na rybách

Těším se na další příspěvky! ;)

Odpovědět

A ještě jeden ideál krásy našich pradědů.

Čau v Vapno kde je ta krása .asi musíš použít jiný formát zdělení . to Sim ...třída čau VIKI.

Viki, určitě jsi nebyl pradědou ve 20. století, když tak soudíš. V 1. pol. 20. století byla ale trochu jiná doba, než-li dnes. A představ si, nebyla ani barevná fotografie. Musíš to brát jako historii, dokážeš-li to.

Viky asi reaguje na to, že některým méně šťastným se to nezobrazuje jak má, já tam taky vidim jen piktogram, který naznačuje, že je tam vložený obrázek, ale ten nevidim; tak jako některé Simovy nahotinky :)

Nevím, kde je chyba, ale mně se to zobrazuje v plném formátu.

Vapno neber si to nijak zle , ale je to přesně tak jak píše Sejk,také se mi zobrazuje jenom piktogram , proto jsem použil přirovnání k Simovy kde se zobrazují snímky moc hezky . nevím ale asi je někde chyba . Norsku zdar - VIKI

Pro wikiho a těm, jenž se zobrazuje jen piktogram. Snad to tentokrát vyjde.

Zdar vapno ,no vidíš paráda no a bezva amozonky, prosímtě kde byla chyba v zobrazování ? Doufám že s tebou jezdí do Nor. zatím čau VIKI. Jo jinak jsem kovanej Titraňák.

Vapno , už ti to jde.  Kde byla chyba?

řekl bych, že to bylo neaktivním odkazem, nyní jsou ty nahotinky nahrané na serveru rn, předtím to bylo odkazem někam ven

Vysvětlení pro další možné vkladatele:  Chyba byla v tom, že jsem obrázky zkopíroval přímo z mailu a poté vložil. Mně to fungovalo, tak jsem to neřešil. Až po upozornění jsem nejprve obrázky uložil a až potom vložil na stránky. To byl ten problém.

Něco z tepla

Toto už je hodně pěkná ryba!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!