Těším se na další příspěvky! ;)
Čau v Vapno kde je ta krása .asi musíš použít jiný formát zdělení . to Sim ...třída čau VIKI.
Odpovědět
Viki, určitě jsi nebyl pradědou ve 20. století, když tak soudíš. V 1. pol. 20. století byla ale trochu jiná doba, než-li dnes. A představ si, nebyla ani barevná fotografie. Musíš to brát jako historii, dokážeš-li to.
Odpovědět
Viky asi reaguje na to, že některým méně šťastným se to nezobrazuje jak má, já tam taky vidim jen piktogram, který naznačuje, že je tam vložený obrázek, ale ten nevidim; tak jako některé Simovy nahotinky :)
Odpovědět
Nevím, kde je chyba, ale mně se to zobrazuje v plném formátu.
Odpovědět
Vapno neber si to nijak zle , ale je to přesně tak jak píše Sejk,také se mi zobrazuje jenom piktogram , proto jsem použil přirovnání k Simovy kde se zobrazují snímky moc hezky . nevím ale asi je někde chyba . Norsku zdar - VIKI
Odpovědět
Pro wikiho a těm, jenž se zobrazuje jen piktogram. Snad to tentokrát vyjde.
Odpovědět
Zdar vapno ,no vidíš paráda no a bezva amozonky, prosímtě kde byla chyba v zobrazování ? Doufám že s tebou jezdí do Nor. zatím čau VIKI. Jo jinak jsem kovanej Titraňák.
Odpovědět
řekl bych, že to bylo neaktivním odkazem, nyní jsou ty nahotinky nahrané na serveru rn, předtím to bylo odkazem někam ven
Odpovědět
Vysvětlení pro další možné vkladatele: Chyba byla v tom, že jsem obrázky zkopíroval přímo z mailu a poté vložil. Mně to fungovalo, tak jsem to neřešil. Až po upozornění jsem nejprve obrázky uložil a až potom vložil na stránky. To byl ten problém.
Odpovědět