Rozpadla se nám parta - zbyli jsme dva a rádi by jsme jeli v září do jižního nebo středního Norska na makrely.Můžeme i na sever na větší ryby, v Norsku jsme již byli několikrát . Auto máme a tímto hledáme další partáky 2-3 rybáře. Tel - 736479655
Rozpadla se nám parta - zbyli jsme dva a rádi by jsme jeli v září do jižního nebo středního Norska na makrely.Můžeme i na sever na větší ryby, v Norsku jsme již byli několikrát . Auto máme a tímto hledáme další partáky 2-3 rybáře. Tel - 736479655
To jms:Mám taky takový problém.Rád bych se přidal k nějaké partě.Termín není důležitý.E-mail vladko.koten@seznam.cz
Odpovědět
Dva dědkové hledají dva spolucestující do Sorvika (cca 250 km nad Trondhaimem) od 12. 7. do 20. 7. 2013. Vše o lokalitě (kousek na otevřené moře), ubytování (luxusní)a lodi (21 stop/70 HP) možno zjistit zde:
http://dintur.no/Holiday-in-Norway/Sørvika/
Celkové náklady pro všechny cca 60 000 : 4 = 15 000 / norek + flaška Whisky (kvalitní !!!!). Velmi by jsme uvítali nějaké lepší/větší auto než můj 8 let starý Logánek.
602360168
Odpovědět
[citace]pupek napsal: Rozpadla se nám parta - zbyli jsme dva a rádi by jsme jeli v září do jižního nebo středního Norska na makrely.Můžeme i na sever na větší ryby, v Norsku jsme již byli několikrát . Auto máme a tímto hledáme další partáky 2-3 rybáře. Tel - 736479655[/citace]
Zdravím, pokud nabídka ještě platí, mám zájem. Jsem sám, v Norsku jsem byl 1x. Dal bych přednost cestě spíše do středního Norska,aby byly jak makrely, tak i něco jiného.Může být září,ale i jiný termín.Pilkruji i vláčím.Karel Kralupy n. Vlt.
Odpovědět
Scháním jednoho nebo dva rybáře do Norska kraj Nordland místo Aldersund. V termínu 6.7. - 13.7. 2013. Jedeme v šesti skoro novým Fordem Transit pro 9 lidí ,máme 2 hlinikové lodě s echolotem , GPS mapovým plotrem ,motory 40 hp.Nový dům 3 ložnice přímo na molu . Ideální řidice. Milan Vokál tel: 602854809 vokalmilan@volny.cz
Odpovědět
Zdravim. Na roky 2021 a dale hledame norky na zalozeni nove party! Pocet nerozhoduje. Sejdeme se na pivku a probereme to? Jsme od Prahy...
Odpovědět
Tak prvni pokus o zalozeni party se nezdaril. Zkusim se tedy pridat ja k nejake parte, kteda by prijala noveho clena? Nebo nejaky jednotlivec, ktety by vyrazil s cestovkou?
Odpovědět