Hledáme 2 parťáky na rybářský výlet na Soroya. Doprava zajištěna obytným vozem s postelí, kuchyní a WC. Nováčky zaškolíme a zapůjčíme i vybavení. V případě zájmu kontaktujte majitele vozidla 777 585 555.
Hledáme 2 parťáky na rybářský výlet na Soroya. Doprava zajištěna obytným vozem s postelí, kuchyní a WC. Nováčky zaškolíme a zapůjčíme i vybavení. V případě zájmu kontaktujte majitele vozidla 777 585 555.
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú- mě by zbytek dovolený vyšel tak na cestu tam a zpět :-(:-(:-(
Odpovědět
Já mám letos ještě 15 dní dovolené. Jen tesaři se už nedaj přehodit. Dýl by to asi nešlo. Začátek října by byl ideál, škoda.:-(
Odpovědět
Tak já mám také po rybách.Dovolená nestačí a neplacené volno mi nedají.Škoda.Jel bych hned.
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Za jízdy se spí, nebo sleduje DVD. [/citace] To je škoda,:-( právě jsem se vrátil z Řecka hned bych vyrazil na sever(zchladit se):-P a to jsou k tomu zájezdu i baby???8-) tož tam leží podprda či co???:-D:-D
Odpovědět
To respi: podprda,to určitě. To jsou kšíry abys nevypadl při jízdě z postele!!:-D:-D:-D
Odpovědět